به گزارش می متالز، مهدی صادقی نیارکی در آیین افتتاح این طرح که به صورت ویدیوکنفرانسی با دستور رییس جمهور انجام شد، با بیان این مطلب، افزود: در حوزه خودروهای تجاری و سنگین در بخش کامیون و کشنده 36 هزار دستگاه ظرفیت تولید داریم، در بخش کامیونت 24 هزار دستگاه ظرفیت کشور است و ظرفیت تولید در بخش انواع اتوبوس نیز 15 هزار دستگاه می باشد.
وی ادامه داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت طرح نوسازی ناوگان تجاری را با حضور رییس جمهور در سالهای قبل آغاز کرد که در راستای این طرح 176 هزار دستگاه از ناوگان حمل و نقل کشور باید طی سه سال بازسازی و نوسازی شود.
معاون امور صنایع وزارت صمت اضافه کرد: امسال برای نوسازی 25 هزار دستگاه از ناوگان حمل و نقل کشور هدفگذاری کرده ایم.
صادقی نیارکی افزود: برای اجرای طرح نوسازی و بهسازی ناوگان حمل و نقل به حدود یک میلیارد دلار منابع ارزی نیاز داریم که حدود 500 میلیون دلار از این منابع آماده به کارگیری می باشد و بانک مرکزی برای تخصیص و تامین ارز این طرح ها باید همراهی کند.
وی اضافه کرد: در هفته گذشته تفاهم نامه ای با پیگیری وزیر راه و شهرسازی مبنی بر عقد قرارداد سازمان راهداری با یکی از بزرگترین شرکتهای خودروهای تجاری در خصوص بازسازی 1000 دستگاه کشنده داشته ایم که این نوع جدیدی از تآمین مالی بود که اتفاق افتاد.
معاون امور صنایع وزارت صمت در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص بازسازی و نوسازی اتوبوس های درون شهری نیز بیان کرد: ظرفیت مناسبی در بنگاه ها برای بازسازی و نوسازی اتوبوسهای درون شهری با یک چهارم قیمت(مبلغ) اتوبوس نو وجود دارد که لازم است تفاهم نامه های منعقد شده در این حوزه برای عملیاتی شدن پیگیری شود.
صادقی نیارکی در خصوص طرح تولید خودروی کشنده شرکت شایان دیزل نیز بیان کرد: این بنگاه ظرفیت تولید 3 هزار دستگاه را دارد و برای 100نفر اشتغال مستقیم به وجود می آورد که برای راه اندازی آن 287 میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.
وی گفت: این خودروساز استانداردهای 85 گانه را دارد و مشکلات آن در خصوص تامین و تخصیص ارز را با همکاری بانک مرکزی باید حل کنیم.