به گزارش می متالز، محمد مقیمی نوه رییس سازمان نظام مهندسی معدن هرمزگان ظهر امروز اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی معدن، سازمانی فنی و علمی است که بر مبنای قانون از سال 1381 تشکیل شده است و مهمترین رسالت این سازمان توسعه بهره وری از مواد معدن، جلوگیری از برداشت غیر اصولی معادن، افزایش توانایی علمی و فنی و تعامل با وزارت صنعت، معدن و تجارت است.
وی افزود: این سازمان در هرمزگان دارای 717 نفر عضو در رشتههای اصلی معدن، زمین شناسی، نقشه برداری و متالوژی است که از این تعداد 193 نفر دارای پروانه اشتغال بکار حرفهای از وزارت صنعت، معدن و تجارت هستند.
مقیمی ادامه داد: استان هرمزگان دارای 256 معدن و 63 مجوز برداشت است که تمامی این معادن و مجوز برداشتها زیر نظر مسؤولین فنی این سازمان در حال نظارت بر اصول فنی استخراج و همچنین جلوگیری لازم از برداشتهای غیر اصولی هستند و از طرفی گزارشات مسؤولین فنی بصورت ماهیانه به سازمان صمت ارائه میشود.
رییس سازمان نظام مهندسی معدنی هرمزگان در خصوص معادن شن و ماسه که در بستر رودخانه فعالیت میکنند، نیز گفت: همه فعالیتهای استخراجی این معادن زیر نظر مسؤولان فنی واجد الشرایط این سازمان بر اساس رعایت اصول فنی استخراج کنترل میشود و در صورتی که موردی بیش از حد مجاز برداشت صورت گرفته باشد قطعا این مسوولین فنی معدن ضمن توصیه به بهره برداران گزارش آن را به سازمان صمت ارائه می کنند و کارشناسان سازمان صمت در این خصوص اقدامات قانونی را بعمل می آورند.
مقیمی خاطرنشان کرد: اینکه گفته شود همه معادن شن و ماسه رودخانهای 6 برابر حد مجاز برداشت داشتهاند، حرف غیر کارشناسی است و اگر مورد خاصی اتفاق بیافتد، نمیتوان آن را به همه معادن استان تعمیم داد و از طرفی باعث تشویش اذهان عمومی و از طرفی دیگر به اشتغال استان و ماهیت عملکرد مسؤولان فنی خدشه وارد میشود.