به گزارش می متالز، سمانه رحیمیانسرای درباره عملکرد هلدینگ خلیج فارس در بورس انرژی، اظهار داشت: تقریبا همزمان با عرضه محصولات هلدینگ به بورس کالا، عرضه محصولات مرتبط با انرژی را در بورس انرژی آغاز کردیم.
وی افزود: در حال حاضر چهار شرکت بندر امام با محصولات هگزان، گاز پروپان، گاز مایع صنعتی و برش سنگین، بوعلی سینا با محصولات هیدروکربن سنگین و ریفرمیت، نوری با محصولات رافینیت و برش سنگین و پارس با محصول پنتان پلاس و گاز مایع نقشی ۷۰ درصدی در میان ۱۴ شرکت عرضهکننده محصولات پتروشیمی به بورس انرژی را دارند و در شرایطی که هلدینگ خلیج فارس نیمی از سهم تولید و صادرات کل صنعت پتروشیمی را دارا است، نقش ۷۰ درصدی مهر تاییدی بر عملکرد مناسب این هلدینگ در بورس انرژی است.
مدیر بازرگانی داخلی شرکت تجارت صنعت خلیج فارس افزود: یکی از مهمترین ویژگیهای بورس، شفافیت اطلاعات است و با استفاده از همین ظرفیت و نیز با توجه به درخواستهای صورت گرفته از مرداد ماه سال جاری عرضه دریایی در رینگ بینالملل بورس انرژی علاوه بر رینگ داخلی و صادرات زمینی را آغاز کردیم که خریداران از ظرفیت صادرات دریایی شرکت تجارت صنعت در بورس انرژی نیز بهرهمند شوند و اطلاعات آن به صورت شفاف در اختیار عموم قرار گیرد.
رحیمیان سرای تاکید کرد: میزان کل عرضه هلدینگ خلیج فارس در بورس انرژی طی ۵ ماهه ابتدایی سال جاری بیش از ۵۲۸ هزار تن بوده است. با توجه به اضافه شدن هفتگی ۸۲ هزار تن عرضه دریایی پتروشیمی بوعلی و نوری به رینگ بینالملل بورس انرژی، با فرض استمرار عرضههای فعلی تا پایان سال جاری پیشبینی میشود میزان کل عرضه هلدینگ خلیج فارس تا پایان سال جاری به بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تن رسد که حکایت از رشد ۱۰۰ درصدی نسبت به عرضههای سال گذشته دارد.
وی خاطر نشان کرد: ما هیچ محدودیتی در افزایش حجم عرضه محصولات در بورس انرژی نداریم و در صورت آمادهسازی بسترهای لازم از سوی بورس انرژی، این شرکت امکان عرضه هفتگی ۷۰ هزار تن محصول LPG با تحویل کشتیهای بزرگ و کوچک را خواهد داشت.