به گزارش می متالز، در این گزارش به بررسی نوسانات ارزش و بازدهی صندوقهای سرمایه در سهام پرداخته شده است. اقلام اصلی مربوط به صندوقها را در جدول زیر مشاهده مینمایید.
بیشترین صدور واحدهای سرمایه گذاری مربوط به صندوق نقش جهان، زرین پارسیان و مشترک یکم آبان به ترتیب با ۱.۶۴۰، ۱.۰۸۶ و ۹۲۵ میلیارد ریال است.
ارزش کل صندوقهای سرمایه گذاری در سهام به بیش از ۵۸۷ هزار میلیارد ریال رسیده است که نسبت به هفته قبل در حدود ۳ هزار میلیارد ریال کاهش را نشان میدهد. این در حالی است که در هفته قبل از آن، شاهد ورود منابع مالی به ارزش بیش از ۳ هزار میلیارد ریالی هستیم.
به این ترتیب پس از مدت ها، شاهد عدم رشد ارزش صندوقهای سرمایه گذاری و فزونی ابطال واحدهای سرمایه گذاری نسبت به صدور واحدهای سرمایه گذاری هستیم. پس از ارائه جدول مربوط به بازدهی کسب شده صندوقهای سهامی و همچنین ارزش این صندوق ها، سایر موارد مربوط تشریح شده است.
ارزش خالص داراییهای صندوقهای سرمایه گذاری در پایان روز سه شنبه ۲۱ مرداد ماه سال جاری به ۵۸۷ هزار و ۴۴۳ میلیارد ریال رسیده است، میانگین بازدهی سالیانه صندوقهای در سهم به ۵۸۰ درصد رسیده است.
در هفته گذشته برای اولین بار طی چند ماه اخیر شاهد فزونی ابطال واحدهای سرمایه گذاری نسبت به صدور واحدهای سرمایه گذاری به ارزش ۱۲۹ میلیارد تومان بودیم.
بیشترین صدور واحدهای سرمایه گذاری مربوط به صندوق نقش جهان، زرین پارسیان و مشترک یکم آبان به ترتیب با ۱.۶۴۰، ۱.۰۸۶ و ۹۲۵ میلیارد ریال است. همچنین بیشترین ابطال واحدهای سرمایه گذاری مربوط به صندوقهای توسعه صادرات، هستی بخش آگاه و سهم آشنا به ترتیب با ۱.۱۸۳، ۱.۰۲۸ و ۶۵۰ میلیارد ریال است.
میانگین بازدهی هفتگی صندوقهای سهامی در ۷ روز منتهی به ۲۱ مرداد ماه سال جاری معادل -۰.۲۲ درصد بوده و این در حالی است که بازدهی هفتگی شاخص کل صفر و بازدهی هفتگی شاخص هم وزن معادل -۲.۵ درصد بوده است.
بیشترین بازدهی هفتگی مربوط به صندوق دماسنج و سپهر بانک صادرات با ۵.۱۵ و ۴.۵ درصد بوده است. بیشترین بازدهی منفی نیز مربوط به صندوقهای آهنگ سهام کیان و ایساتیس پویای یزد با ۷.۵ و ۴.۳ درصد بازدهی منفی بوده است.
میانگین بازدهی سالیانه صندوقهای در سهم به ۵۸۰ درصد رسیده و بیشترین بازدهی سالیانه مربوط به صندوق ارزش کاوان آینده با ۹۸۹ درصد و پس از آن مربوط به صندوق نقش جهان با ۸۹۳ درصد بازدهی بوده است. کمترین بازدهی سالیانه نیز مربوط به صندوق امین تدبیرگران فردا با ۳۴۹ درصد و پس از آن مربوط به صندوق مشترک افق با ۳۸۹ درصد بازدهی است.