تاریخ: ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۰:۱۳
بازدید: ۱۶۲
کد خبر: ۱۲۷۱۴۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
معاون وزیر کشور:

امسال ۱۵۰۰ واحد تولیدی راکد در کشور احیا می‌شود

می متالز - معاون هماهنگی امور اقتصادی وتوسعه منطقه‌ای وزارت کشور از تشکیل یک قرارگاه شبانه‌روزی برای پیگیری و رفع موانع واحدهای تولیدی خبر داد و گفت: امسال حدود ۱۵۰۰ واحد تولیدی راکد در کشور احیا می‌شود، همچنین فعال‌سازی ۵۰ درصد معادن راکد نیز در دستور کار قرار می‌گیرد.
امسال ۱۵۰۰ واحد تولیدی راکد در کشور احیا می‌شود

به گزارش می متالز، بابک دین‌پرست چهارم شهریورماه در سفر به چهارمحال‌وبختیاری، در جلسه بررسی و حل مشکلات پتروشیمی لردگان با بیان اینکه برای این پروژه ۱۲ هزار میلیارد تومان هزینه صرف شده است، اظهار کرد: این پروژه در شرایط تحریم و مشکلات اقتصادی و با استفاده از ‌ظرفیت نیروهای توانمند مراحل پایانی راه‌اندازی خود را طی می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وتوسعه منطقه‌ای وزارت کشور ادامه داد: با افتتاح این واحد بخشی از نیروی انسانی که در بحث ایجاد زیرساخت‌ها با واحد همکاری داشتند، بیکار می‌شوند، این مسئله در بسیاری از پروژه‌های عمرانی اجتناب‌ناپذیر است، می‌توان با تسهیل در  روند مجوزات طرح‌های توسعه‌ای این پروژه برای بخشی از این نیروها اشتغال ایجاد می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه مسوولیت پیگیری طرح‌های عمرانی در استان‌ها بر عهده استاندار و فرماندار است، تصریح کرد: توسعه یافتگی مناطق مختلف کشور در گرو عملکرد مدیران همان استان است، اگر استانی توسعه پیدا می‌کند به دلیل اقدامات جهادی و جدیت مدیران آن استان است.

دین پرست با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاران، کارفرمایان و فعالان اقتصادی باید مورد تکریم قرار بگیرد، افزود: بروکراسی اداری باید کاهش پیدا کند تا روند سرمایه‌گذاری تسهیل شود.

 معاون هماهنگی امور اقتصادی وتوسعه منطقه‌ای وزارت کشور با بیان اینکه ۴۲۰۰ پروژه آماده افتتاح در کشور وجود دارد، گفت: در صورت تزریق اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه این پروژه‌ها تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی از تشکیل یک قرارگاه شبانه‌روزی پیگیری و رفع موانع واحدهای تولیدی خبر داد و خاطرنشان کرد: امسال حدود ۱۵۰۰ واحد تولیدی راکد در کشور احیا می‌شود، همچنین فعال‌سازی ۵۰ درصد معادن راکد نیز در دستور کار قرار می‌گیرد.

دین‌پرست با بیان اینکه شهرستان لردگان به عنوان ۳۱ شهرستان کمتر توسعه یافته در سطح کشور برای ارتقای شاخص‌های توسعه و رفع محرومیت انتخاب شده است، بیان کرد: اگر دستگاهی در ارتقای این شاخص‌ها کم‌کاری کرده باید مورد بازخواست قرار بگیرد، اقدامات در کاهش محرومیت‌زدایی باید مملموس باشد و مردم تغییرات را احساس کند.

 معاون هماهنگی امور اقتصادی وتوسعه منطقه‌ای وزارت کشور در پایان گفت: فرمانداران پرتلاش در کشور مورد تقدیر قرار می‌گیرند و فرمانداران کم تلاش نیز معرفی می‌شوند.

عناوین برگزیده