تاریخ: ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۹:۳۷
بازدید: ۱۴۸۶
کد خبر: ۱۲۷۸۵۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

سرمایه گذاری ۲۰ هزار میلیاردی بنیاد برکت در حوزه معادن سیستان و بلوچستان

می متالز - استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) بر اساس امضای تفاهم‌نامه دوجانبه با استانداری ۲ هزار میلیارد تومان در بخش معادن این استان سرمایه‌گذاری می‌کند بنابراین هر چه سریعتر مقدمات این کار توسط دستگاه‌های اجرایی فراهم شود.
سرمایه گذاری ۲۰ هزار میلیاردی بنیاد برکت در حوزه معادن سیستان و بلوچستان

به گزارش می متالز، احمدعلی موهبتی روز چهارشنبه در نشست با رییس سازمان نظام مهندسی معدن ایران اظهارکرد: سیستان و بلوچستان کلکسیونی از معادن بوده اما تا کنون به خوبی از این ظرفیت‌ها استفاده نشده است.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان دارای مزیت‌های بسیار مهم شامل تجارت، ترانزیت و معادن بسیار غنی است که بهره‌گیر ی از این ظرفیت‌ها توسعه استان را شتاب می‌بخشد.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در سند آمایش سرزمین به بخش تجارت و معادن توجه ویژه‌ای شده زیرا این ۲ بخش گره‌گشای بسیاری از مشکلات کشور در شرایط فعلی است.

وی بیان کرد: مطالعات اکتشافی بر روی ۸۵ هزار کیلومتر مربع از وسعت سیستان و بلوچستان انجام شده که بهره‌برداری از بخشی از این اکتشافات معدنی هم‌اینک در حال انجام است.

موهبتی تصریح کرد: اقدامات بسیار خوبی در ۳۵ پهنه معدنی سیستان و بلوچستان انجام شده و در سایر پهنه‌ها نیز کارهایی در حال انجام است.

وی اظهارکرد: با وجود اینکه نفت تحریم شده و مشکلاتی را نیز برای کشور ایجاد کرده اما می‌توان از این فرصت برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های معدنی همچون مس استفاده کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اینکه مس و بسیاری از مشتقات معدنی تحریم نبوده براحتی می‌توان در این بخش‌ها با استفاده از ظرفیت دولت و بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری استفاده کرد.

وی بیان کرد: معادن سیستان و بلوچستان اگر فعال شود در طولانی مدت تمام زیرساخت‌های این استان را متحول می‌کند بنابراین باید از این فرصت بی نظیر برای توسعه این نقطه از ایران اسلامی بهره برد.

موهبتی افزود: متاسفانه تنگ نظری های برخی از افراد و دستگاه‌ها در استعلامات، سرمایه گذاران را سرگردان می‌کنند و باید این رویه تغییر پیدا کند.

وی تصریح کرد:تسهیل‌گری در امور نقش بسیار مهمی در توسعه سیستان و بلوچستان و پیشبرد اهداف دارد بنابراین باید بروکراسی های اداری حذف شود تا بتوان براحتی یک سرمایه گذار را جذب کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بروکراسی های اداری در بخش معدن باید هر چه سریعتر حذف شود تا بتوان در کمترین زمان سرمایه گذار را جذب کرد.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌های زیادی برای سرمایه گذاری در سیستان و بلوچستان وجود دارد که به هر میزان سرمایه گذار باشد ما ظرفیت داریم.

موهبتی تصریح کرد: سیستان وبلوچستان ظرفیت‌های بسیار خوبی برای جذب سرمایه گذار خارجی دارد که باید شرایط حضور آنان را در این استان تسهیل کرد.

عناوین برگزیده