به گزارش می متالز، در پاسخ به گزارش چاپ شده به شماره 13990618000404 مورخ 18 شهریور 99 با عنوان خصوصی سازی یا (مش قربونعلی سازی) بدینوسیله توضیحات به شرح ذیل را جهت درج در سایت مربوط به آن خبرگزاری و روشن شدن اذهان عمومی ارسال میدارد.
1- شرکت کالسیمین بعنوان بزرگترین تولیدکننده شمش روی به ظرفیت اسمی سالیانه 34.500 تن یک شرکت سهامی عام و دارای جایگاه سوم در رتبه سهامداری در بین شرکتهای بورسی کشور میباشد که در زمان واگذاری روزانه 34 تن شمش روی تولید می نمود. ولی پس از واگذاری با همت و پشتکار تمامی همکاران، مدیران و کارگران زحمتکش، شرکت کالسیمین روزانه 104 تن شمش روی تولید میکند.
2- همانطور که اشاره شد شرکت کالسیمین یک شرکت سهامی و بورسی است که صورتهای مالی، گزارش عملکرد، تولید و خرید و فروش ماهیانه و صادرات آن بر روی سایت کدال بورس انتشار یافته و برای عموم سهامداران قابل رویت میباشد حال اگر مشکلی در بهرهوری و موجودیت شرکت پیش بیاید میبایست شرکت به سهامداران پاسخگو باشد که به خاطر این موضوع و اهمیت بالای آن خیلی از کمبودها، بینظمیها و مشکلات را بررسی و با برنامهریزی دقیق توانستهایم با ریتم مناسبی به تولید ادامه دهیم و استحصال سود سالیانه و تقسیم سود به سهامداران عزیز در مجامع سالهای پس از واگذاری خود مؤید این امر میباشد.
3- در زمان واگذاری شرکت کالسیمین دارای یک هزار و 200 نفر پرسنل بوده است که هم اکنون پس از گذشت 3 سال از واگذاری در این مدت تنها تعداد 14 نفر از پرسنل شرکت آنهم به دلیل عدم رضایت سرپرستان و مدیران واحدها و مشکلاتی از قبیل بینظمی، عدم رعایت دستورالعملهای صادره-عدم رعایت موارد و موازین و شئونات اخلاقی در محل کار و........ قرارداد نامبردگان تمدید نشده است که با پرداخت همه حق و حقوق به نامبردگان تسویه حساب انجام گرفته است.
لذا عنوان این مطلب که 300 نفر از کارگران مجموعه به بهانه تعدیل نیرو اخراج شدهاند از اساس کذب محض و خلاف واقعیت میباشد، این در حالی است که طی این مدت و در سال 98 تعداد 16 نفر و در سال 99 تعداد 37 نفر نسبت به جذب نیرو و جایگزینی بازنشستگان و تعداد 14 نفر عدم تمدید قرارداد اقدام کردهایم.
4- شرکت کالسیمین و شرکتهای زیر مجموعه (تولید روی بندرعباس، ذوب و احیای روی قشم، اسیدسازان زنجان، کاتالیست پارسیان، اندیشه محوران) پس از واگذاری مورد تحریم مستقیم آمریکا و وزارت خزانهداری آن قرار گرفته که وجود تحریمهای ظالمانه و مستقیم رئیس جمهور آمریکا توانستهایم نسبت به تولید و صادرات شمش اقدام و ضمن بازگشت ارز تمامی تعهدات ارزی خود و شرکتهای زیر مجموعه را در بانک مرکزی و بازچرخانی آن به انجام رسانیم که این نشان از تعهد، تخصص و مسؤولیت پذیری تیم مدیریتی جدید است که بدون کمترین سستی و سرخوردگی به تولید ادامه میدهـند و تسـلیم مـشکلات ناشی از کمبود خاک، مواد اولیه و تحریمهای ظالمانه نمیشوند.
5- با وجود کمبود خاک بعنوان ماده اولیه و عدم تخصیص سهمیهها از سوی تهیه و تولید مواد معدنی از معدن انگوران و گذشت 6 ماه از سال آنهم در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری سال جهش تولید نام گرفته است، برخود تکلیف داشتیم تا با اجرای طرحهای توسعهای و زیربنایی جدید شامل پروژه SO- افزایش ظرفیت واحد BZS با محتوی فلزی 75 تن در روز، ایجاد واحد بازیافت کارخانه روی با ظرفیت 18 تن در روز، احداث مخزن اسید 3.000 تنی، نصب فیلترپرسهای جدید، اجرای سد حفاظتی و باطله برای اولین بار در کشور و دهها پروژه بهبود کیفیت دیگر علاوه بر ظرفیت اسمی کارخانه با ایجاد ارزش افزوده در واحد SO قابلیت تولید سالیانه 23.800 تن شمش روی از محل کنسانتره اکسیده، 16.000 تن شمش روی از محل کنسانتره روی سولفوره و 1175 تن شمش سرب از محل کنسانتره سرب را فراهم کنیم، که تمامی پروژهها راهاندازی و مشغول به فعالیت میباشد.
خاطرنشان میشود، در این شرایط تحریمی، شرکت کالسیمین نمونهای بارز از ایجاد و حفظ اشتغال، اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و در نهایت جهش تولید در صنعت سرب و روی میباشد.