به گزارش می متالز، اقبال عباسی شامگاه چهارشنبه در شورای معادن چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در صورت فعال نشدن معادن تعطیل استان در مهلت یکماهه، فعالان این معدنها حق واگذاری رسمی یا غیررسمی آن معدن به افراد دیگر را ندارند.
وی وظیفه شورای معادن را ارایه مجوز برای برداشت یا جلوگیری از برداشت معدنهای مختلف دانست و افزود: مجوز هر کدام از معادنی که برداشت ندارد ، باطل شود.
عباسی به موقعیت زمین پیشنهادی برای احداث شهرک تخصصی بادام با حریم معادن سنگلاشه سامان اشاره و تصریح کرد: در این شهرک صنایعی ایجاد نمیشود و فقط بستهبندی و فرآوری تولیدات بادام انجام خواهد شد.
وی با اشاره به موافقت با کلیات درخواست شهرک بادام در آن محل، یادآور شد: البته باید مباحث کارشناسی و اصلاح نقشه با توافق اولیه شرکت شهرکهای صنعتی، ادارهکل حفاظت محیط زیست و امور اراضی پیگیری و انجام شود.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز گفت: فعالسازی و افزایش بهرهوری در معادن جزو برنامههای اولویتدار در سال جهش تولید بهشمار میرود.
سجاد رستمی به وجود ۱۷۸ معدن در چهارمحال و بختیاری اشاره و تاکید کرد: از این تعداد ۹۹ معدن فعال و ۷۹ معدن غیرفعال است.
وی افزود: اکتشاف ماهوارهای کل مساحت چهارمحال و بختیاری و تعیین اندیسهای احتمالی مواد معدنی، اکتشاف مقدماتی مواد معدنی شامل فسفات در غرب و جنوب غرب استان، سلستین در اردل، فلدسپات در بن و سامان از اقدامات انجام شده حوزه معادن استان در دو سال گذشته است.
رستمی تصریح کرد: بهرهبرداری از ۱۵ معدن سنگلاشه غیرفعال چهارمحال و بختیاری و ارسال فرم سلب صلاحیت هفت معدن سنگ تزیینی غیرفعال به وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تعیین تکلیف و واگذاری از طریق مزایده، فعالسازی پنج معدن غیرفعال با ۴۲ فرصت شغلی جزو اقدامات انجام شده بهمنظور فعالسازی معادن غیرفعال این استان در سالجاری به شمار میرود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۲۳۴ صنایع معدنی و ۱۷۸ معدن دارد.