تاریخ: ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۳:۰۳
بازدید: ۱۴۲
کد خبر: ۱۲۹۴۲۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در شهرکرد:

مشکلات ارزی و تأمین مواد اولیه صنایع بزرگ کشور تا پایان سال برطرف می‌شود/ افزایش دو برابری کمک‌های بلاعوض برای اجرای مشوق‌های جذب سرمایه ‌گذار در چهارمحال و بختیاری

می متالز - مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان چهارمحال و بختیاری ابراز امیدواری کرد که مشکلات ارزی و تأمین مواد اولیه صنایع بزرگ کشور تا پایان سال برطرف شود.
مشکلات ارزی و تأمین مواد اولیه صنایع بزرگ کشور تا پایان سال برطرف می‌شود/ افزایش دو برابری کمک‌های بلاعوض برای اجرای مشوق‌های جذب سرمایه ‌گذار در چهارمحال و بختیاری

به گزارش می متالز، محسن صالحی‌نیا روز چهارشنبه با بیان این مطلب در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان چهارمحال و بختیاری از افزایش تولید ۳۶ قلم کالای دیگر در کنار خودرو در کشور خبر داد و افزود: از مجموع ۴۴ کالای تولیدی مهم کشور در کنار افزایش تولید خودرو، ۳۶ قلم کالای دیگر از جمله فولاد، کانی‌های غیرفلزی، کاشی، سرامیک، سیمان، لوازم خانگی و پتروشیمی افزایش تولید داشته‌ایم.

وی در ادامه به برخی مشکلات واحدهای تولیدی اشاره و تصریح کرد: تأمین مواد اولیه و مشکلات ارزی از مهمترین این مشکلات است که تلاش شده با راهکارهایی این مشکلات را مدیریت کرد.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ادامه داد: امسال به سبب محدودیت‌های ارزی حاصل از صادرات نفت، فشار بر سامانه نیما زیاد شده است؛ از همین ‌رو تلاش شده از ظرفیت تهاتر کالا این موضوع را تا حدی برطرف کنیم.

صالحی نیا تهاتر ارزی را با اولویت تأمین کالاهای اساسی و تأمین مواد اولیه صنایع پایه دانست و بیان کرد: انواع ورق‌های فلزی، مواد اولیه پتروشیمی، مس و آلومینیوم از جمله این کالاهاست.

وی قول مساعد داد تا مشکلات واحدهای تولیدی چهارمحال و بختیاری نیز با استفاده از مکانیسم‌های موجود برطرف شود.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز امیدواری کرد که مشکلات ارزی و تأمین مواد اولیه صنایع بزرگ کشور تا پایان سال برطرف شود.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در ادامه از افزایش دو برابری کمک‌های بلاعوض برای اجرای مشوق‌های جذب سرمایه ‌گذار برای استان چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: تلاش می‌شود از ظرفیت‌های موجود برای جذب بیش از پیش سرمایه‌ گذاران به این استان و سایر مناطق کمتر توسعه‌ یافته کشور بهره‌گیری شود.

چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹ هزار نفر است که بخشی از تولیدات صنعتی این استان اکنون جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد.

هم اینک از ۲۹ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در استان چهارمحال و بختیاری، در ۲۱ مورد از آن‌ها شرایط برای واگذاری زمین به متقاضیان سرمایه‌ گذاری در بخش‌های مختلف تولیدی، خدماتی و صنفی فراهم است.

عناوین برگزیده