تاریخ: ۰۱ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۰:۰۵
بازدید: ۲۹۲
کد خبر: ۱۳۱۵۱۰
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی

فرصت چند روزه ایران خودرو برای جایگزینی حواله وانت آریسان با سمند

می متالز - ایران خودرو اعلام کرد مشتریان دارنده حواله وانت آریسان با موعد تحویل مهر که امکان تسویه حساب ندارند، می توانند تا پنج‌شنبه این هفته، سمند ال ایکس را انتخاب کنند.
فرصت چند روزه ایران خودرو برای جایگزینی حواله وانت آریسان با سمند

به گزارش می متالز، ایران خودرو برای مشتریان دارنده حواله وانت آریسان با موعد تحویل مهرماه که امکان تسویه حساب ندارند ، اعلام کرد: امکان تولید و تحویل وانت آریسان براساس تعهدات فراهم است اما برای آن دسته از مشتریانی که امکان تسویه این محصول را ندارند، خودروی جایگزین سمند ال‌ایکس با موعد تحویل مهرماه معرفی شده که از دو روز پیش شروع تا پنج‌شنبه هفته جاری ادامه دارد.

طبق ضوابط و دستورالعمل‌ها، محاسبه سود مشارکت تعهدات پیش‌فروش و جریمه تاخیر طبق قرارداد به طور مکانیزه محاسبه خواهد شد و لازم است بعد از انجام تبدیل حتما تامین اعتبار و قیمت گذاری مجدد صورت پذیرد تا مابه التفاوت نهایی با صحت و اطمینان بیشتری توسط سیستم محاسبه شود.

منبع: بورس پرس
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم