تاریخ: ۰۷ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۸:۱۱
بازدید: ۳۰۵
کد خبر: ۱۳۲۸۹۹
سرویس خبر : مسکن و ساختمان

مجلس مخالف ساخت مسکن دولتی است

می متالز - رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: معتقدیم دولت در این زمینه باید سیاست‌گذاری و حمایت کند و به شکل مستقیم وارد تصدی‌گری نشود زیرا مجلس با رویکرد ساخت مسکن دولتی مخالف است و اقتضاء رویکرد اقتصاد مردمی هم استفاده از ظرفیت سرمایه گذاری بخش خصوصی و هدایت نقدینگی به سمت تولید مسکن است.
مجلس مخالف ساخت مسکن دولتی است

به گزارش می متالز، محمدباقر قالیباف روز دوشنبه (هفتم مهرماه) در نشست رؤسای کمیسیون‌های اقتصادی و نمایندگان دولت با موضوع طرح جهش تولید مسکن، ضمن تاکید بر هدف‌گذاری ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال افزود: تولید مسکن سبب رونق تولید و اشتغال می‌شود. همچنانکه جهش تولید مسکن در حوزه مسائل امنیتی، اجتماعی و فرهنگی و حتی محیط زیستی نیز یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و از آنجا که در سال‌های گذشته از این موضوع در کشور غافل شدیم، باید آن را جبران کنیم.

وی با تاکید بر تصمیم قطعی مجلس مبنی بر اینکه مسکن به عنوان پیشران تولید و جهش تولید در دستور کار قرار گیرد، تصریح کرد: معتقدیم دولت در این زمینه باید سیاست‌گذاری و حمایت کند و به شکل مستقیم وارد تصدی گری نشود. زیرا مجلس با رویکرد ساخت مسکن دولتی مخالف است و اقتضاء رویکرد اقتصاد مردمی هم استفاده از ظرفیت سرمایه گذاری بخش خصوصی و هدایت نقدینگی به سمت تولید مسکن است.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مشوق‌ها و امتیازها مختلفی وجود دارد که دولت می‌تواند برای تسهیل امر ساخت مسکن درنظر بگیرد. هرگونه یارانه و حمایت باید منطقی و معقول با ملاحظه آثار اقتصادی آن اختصاص پیدا کند. زیرا تجربه تخصیص بی ضابطه ارز ۴۲۰۰ تومانی نشان داد که حمایت از سمت مصرف کننده، ترجیح دارد.

قالیباف با تاکید بر استفاده از منابع غیر تورمی در این طرح اظهار کرد: استفاده از ظرفیت بازار سرمایه و نقدینگی بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن لازم و ضروری است و مدل صندوق‌های زمین و ساختمان می‌تواند مبنا قرار گیرد تا مراحل تاسیس و فعالیت آنها تسهیل شود.

وی با اشاره به اینکه در طرح جهش تولید مسکن، مجلس مصمم است که هدف ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی را دنبال کند، یادآور شد: این دغدغه روزهای آغازین مجلس یازدهم بود و نمایندگان و کارشناسان متعددی تلاش کردند و طرح جهش تولید مسکن را تدوین کردند که خوشبختانه دو فوریت آن در صحن علنی به تصویب رسید و کلیات آن هم هفته گذشته مصوب شد و برای هم افزایی همه کمیسیون‌ها در این طرح به کمیسیون عمران ماموریت داده شده که نکات مورد ایراد این طرح را برطرف کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اگر دوستان مجری در دولت، در روش اجرایی این طرح نظراتی دارند در هفته جاری باید در کمیسیون عمران مطرح کنند تا یک تفاهم و جمع بندی صوت بگیرد. ولی نباید در این موضوع تعلل کرد.

عناوین برگزیده