تاریخ: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۲:۰۳
بازدید: ۲۳۹
کد خبر: ۱۳۴۸۲۶
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور:

استاندارد ملی آلومینیوم کشور در لامرد تدوین خواهد شد

می متالز - رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور با اشاره به راهیابی برگزیدگان مسابقات آلومینیوم کشور به مسابقات جهانی چین گفت: استاندارد ملی آلومینیوم کشور در لامرد تدوین خواهد شد؛ این استاندارد می‌تواند در جهت تربیتِ مربی، تالیفات و تجهیز کارگاه ها کارساز باشد؛ علاوه بر این، تمام این موارد نیز بر اساس کدهای جهانی و مورد پذیرش آنها خواهد بود.
استاندارد ملی آلومینیوم کشور در لامرد تدوین خواهد شد

به گزارش می متالز، علی اوسط هاشمی در حاشیه افتتاح مرکز آموزش بین کارگاهی مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب در لامرد تصریح کرد: شهرستان لامرد میزبانی برگزاری المپیاد ملی رشته آلومینیوم در کشور خواهد بود؛ هر کس بتواند در این المپیاد رقابت خوبی داشته باشد، تلاش خواهیم کرد که آن را ثبت آسیایی و جهانی کنیم؛ این امر می‌تواند، نکته مهمی برای لامرد باشد. 

این مقام مسوول با بیان اینکه سایر آلومینیوم‌های کشور قدمت بیشتری از آلومینیوم لامرد دارند اما به‌دلیل به‌ روز بودن این منطقه اقتصادی، لامرد امکان و امتیاز این مهم را برخوردار شده است خاطرنشان کرد: با توجه به تراکم نسبی کارخانه لامرد، سنجش مهارت کل کارکنان منطقه‌ ویژه را با انتخاب اساتید  مشترک می‌توان در اینجا انجام داد؛ بنابراین مهارت هرکس که محرز شود، گواهینامه آموزش فنی و حرفه‌ای دریافت می‌کند و کسانی که صلاحیتشان محرز نشد، به این مرکز آموزش که اولین آموزشگاه آزاد بخش خصوصی است، هدایت می‌شوند.

در ادامه نماینده مردم لامرد و مهر در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اهمیت افتتاح مرکز آموزش بین کارگاهی مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب در لامرد گفت: صنعت و نیروهای متقاضی کار در منطقه (لامرد و مُهر) نیازمند فراگیری و افزایش مهارت های حرفه ای هستند، کسی که یک مهارت فنی فرا گرفته است مانند این است که یک زبان بین المللی یاد گرفته و میتواند در همه جا صاحب شغل شود.

دکتر سید موسی موسوی با نیم نگاهی به عدم پذیرش نیروهای متقاضی کار در صنعت آلومینیوم جنوب این امر را اقدامی دردآور قلمداد کرد و بیان داشت: نیروهای بومی به دلیل و بهانه نداشتن گواهی مهارت پذیرش نمیشدند لذا توسعه مرکز فنی و حرفه ای میتواند مثمر ثمر باشد؛ علاوه براین تقاضای راه اندازی مرکز حرفه ای فنی و حرفه ای در لامرد هستیم چراکه خواسته های ما از ظرفیت های بزرگ، بزرگ است.

این مقام مسوول تصریح کرد: شهرستانهای لامرد و مهر درحال تبدیل به «عسلویه دوم» و «قطب جدید صنعت کشور» هستند و این مهم ضرورت راه‌اندازی «نهضت مهارت‌آموزی» را دوچندان می‌سازد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: درحالی که صنایع عظیمی در لامرد و مهر درحال راه‌اندازی است، اما همچنان جوانان تحصیلکرده زیادی از بیکاری رنج می‌برند، چراکه تنها دارای مدرک دانشگاهی هستند و مهارتهای لازم و تخصصی جهت بکارگیری در صنایع را ندارند.

دکتر سید موسی موسوی با تأکید بر گسترش آموزش‌های مهارتی و تجهیز کارگاههای گوناگون مرتبط با صنایع افزود: اگر نهضت مهارت‌آموزی در دستور کار قرار گیرد و جوانان آموزش‌های لازم را در این کارگاه‌ها فرا گیرند، شاهد کاهش چشمگیر بیکاری در منطقه خواهیم بود.

نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه این منطقه دارای بانوان فرهیخته و تحصیل‌کرده زیادی است که علیرغم علاقه فراوان و اخذ مدارک دانشگاهی، زمینه‌ای برای اشتغال بکار آنان فراهم نیست.

وی افزود: صنایع بزرگ درحال احداث منطقه نیز عمدتاً نیاز به نیروی کارگر و مشاغل سخت دارد که چندان با روحیه بانوان سازگار نیست.

نماینده مردم در خانه ملت افزود: اکنون بانوان ما احساس تبعیض، بی‌عدالتی و کم‌لطفی دارند و لازم است با راه‌اندازی «مرکز اختصاصی فنی و حرفه‌ای بانوان»، دوره‌های مختلف آموزشی متناسب با شأن والای این قشر فرهیخته برگزار شود تا شاهد ایجاد فرصت‌های شغلی و تسهیل ورود بانوان به بازار کار باشیم.

دکتر موسوی پیشنهاد داد: در گام نخست می‌توان کارگاههایی نظیر «سفال‌گری»، «معرق و منبت‌کاری»، «گوهرتراشی»، «گردشگری» و «تعمیر موبایل» را ویژه بانوان راه‌اندازی کرد و در ادامه، رشته‌های این مرکز را متناسب با شرایط منطقه و علاقه بانوان افزایش داد.

عناوین برگزیده