تاریخ: ۱۴ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۳:۲۰
بازدید: ۲۱۰
کد خبر: ۱۳۴۸۳۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
معاون وزیر صمت در کیش:

صنعت فولاد در صدر تامین کنندگان ارز کشور قرار دارد

می متالز - بیست و دومین نمایشگاه بین المللی فولاد ایران(سمپوزیوم فولاد کشور)، صبح چهاردهم مهر با حضور خداداد غریب پور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، مدیران و فعالان حوزه صنعت فولاد کیش در سالن خلیج فارس مرکز همایش های بین المللی کیش شروع به کار کرد. این سمپوزیوم هرساله توسط انجمن آهن و فولاد ایران برگزار می شود که به علت شیوع ویروس کرونا، از اسفند سال گذشته به تاریخ فوق تغییر پیدا کرد و تا شانزدهم مهر ادامه خواهد داشت.
صنعت فولاد در صدر تامین کنندگان ارز کشور قرار دارد

به گزارش می متالز، خداداد غریب پور،  معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)  صبح امروز(۱۴ مهرماه) در مراسم افتتاح سمپوزیوم فولاد کشور در کیش، افزود: میزان تولید فولاد در هشت ماهه اول سال فعلی میلادی در کشور نسبت به زمان مشابه سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است.

وی میزان تولید فولاد کشور در هشت ماهه سال گذشته میلادی را ۱۶.۷ میلیون تن و سال جاری را ۱۸.۶ میلیون تن اعلام کرد.

معاون وزارت صمت، صنعت فولاد کشور را با ۸ میلیارد دلار صادرات در سال گذشته، بزرگترین تامین کننده ارز کشور از طریق صادرات غیر نفتی اعلام کرد و افزود برای ارتقا زیرساخت ها و زیربناهای مورد نیاز در این صنعت به ۵ میلیارد یورو سرمایه گذاری نیاز است.

وی استخراج در عمق را یکی از نیازهای مهم این صنعت دانست و تاکید کرد باید در این زمینه تحقیق و سرمایه گذاری انجام شود.

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) از افزایش ۵۰ درصدی طرح های پژوهشی در این سازمان خبر داد و گفت: تلاش کرده ایم با تقاضامحور کردن پژوهش، نیازهای واحدهای صنعتی را با استفاده از توانمندی دانشگاه ها بر طرف کنیم.

وی افزود: بیش از ۱۷۰ نیاز تحقیقاتی شناسایی و به دانشگاه ها اعلام شده است.

وی با بیان اینکه ایران کشور بسیار مستعدی است که با ۱۱ بندر کوچک و بزرگ، ۱۴ مرز جاده‌ای و ۵ مرز ریلی با ظرفیت کم نظیری می‌توانیم افزایش صادرات داشته باشیم، اکنون با احتساب اسکله منطقه پارسیان و منطقه خلیج فارس، دو بندر تخصصی معدن و صنایع معدنی داریم.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی پارسیان یکی از آن مناطق کم نظیر کشور است، اضافه کرد: ما منطقه ویژه اقتصادی پارسیان را داریم که در هدف‌گذاری نهایی  تولید ۱۸ میلیون تن محصولات پتروشیمی، ۴ میلیون تن فولاد، یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن آلومینیوم و ۳ میلیون تن پودر آلومینا را برعهده دارد و بزرگترین اسکله معدنی تجاری کشور قرار است در آن ساخته شود .
غریب پور در پایان اظهار کرد: بخش معدن، بخش مستعدی برای سرمایه‌گذاری است و ما نیازمند همدلی مسئولان هستیم تا آینده معدن و صنایع معدنی را غنی کنیم.

در این نمایشگاه ۲۵۴ شرکت داخلی و خارجی در ۲۱۵ غرفه حضور دارند که ۲۵۰ شرکت داخلی  و به دلیل شرایط موجود و بیماری کرونا تنها ۴ شرکت خارجی از دو کشور آلمان و اسپانیا در این نمایشگاه شرکت کرده اند. موضوعات و محصولات ارائه شده در این نمایشگاه شامل تجهیزات خطوط تولید، مواد اولیه، فرآورده‌های دیرگداز، روانسازها است.

از ویژگی‌های عمده و شاخص این نمایشگاه می‌توان به حضور بزرگترین نمایشگاه تخصصی فولاد ایران طی ۱۵ سال اخیر، ورود ۲۷ شرکت از ۵۰۰ شرکت برتر کشور طی امسال بر اساس رتبه بندی سازمان مدیریت صنعتی اشاره کرد.

 این نمایشگاه در مکانی به مساحت ۱۷۰۰۰ مترمربع در محل نمایشگاه‌های دائمی کیش در تاریخ ۱۴ تا ۱۶ مهرماه، از ساعت ۱۷ الی ۲۲ برگزار خواهد شد.

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت