به گزارش می متالز، این طرح (آبا)، طرح بسیار ارزشمند و بشردوستانه ای می باشد و منافع آن برای افراد جا مانده از تحصیل در کشور، ما را بر آن داشت تا وظیفه خود بدانیم که اهداف این طرح را هرچه سریعتر و با کیفیت تر به نتیجه برسانیم.
وی در ادامه؛ بخش معدن و صنایع معدنی کشور عمدتا در مناطق با دسترسی محدود و محروم واقع گردیده و ما بر آن هستیم تا از این ظرفیت و پتانسیل، همچنین امکانات خود سازمان در 31 استان کشور و 41 هزار عضو تحصیل کرده سازمان برای ارتقاء طرح مزبور بهره ببریم.
نبئی تصریح کرد؛ انشاءالله با تشکیل کارگروه تخصصی فی ما بین بعد از انعقاد این تفاهم نامه، کلیه امور آن پیگیری و در اسرع وقت ترتیب اثر داده شود و به امید خدا خروجی و پیشرفت قابل توجهی داشته باشد.
در ابتدا تشکر خود و همکارانم را از دکتر نبئی و همکارانشان در سازمان نظام مهندسی معدن برای کمک خیرخواهانه و انسان دوستانه، به طرح آشتی با آموزش (آبا) اعلام می نمایم.
1-مساعدت سازمان نظام مهندسی معدن در سراسر کشور به طرح آبا
نظام آموزش و پرورش و میزان دسترسی افراد به آموزش با کیفیت در هر کشوری، یکی از مولفه ها و شاخص های توسعه یافتگی آن می باشد و در هیج جا از دنیا نظام آموزش و پرورش به تنهایی نمیتواند تمامی وظایف خود را به خوبی انجام دهد، مگر با مساعدت و یاری دستگاهها و ارگانها و بخش خصوصی و هر کسی که در این امر سرمایه گذاری کند، مستقیما در پیشرفت کشور نقش داشته است.
از همین رو میبایست تمامی همکاران جنابعالی (دکتر نبئی، رئیس سازمان) بر خود ببالند که چنین شخصی در راس سازمان قرار گرفته که چنین دل مشغله هایی دارد.
2-استفاده از ظرفیت های سازمان نظام مهندسی معدن برای تربیت دانش آموزان خلاق، با فکر و دارای تخصص در حوزه معدن و صنایع معدنی با توسعه مدارس غیر دولتی که چنین افرادی را پرورش دهد
ما اعلام آمادگی کامل مینماییم برای تسهیل صدور جواز مدارس غیر دولتی تخصصی در این حوزه با استفاده از ظرفیت های سازمان نظام مهندسی معدن و همکاران بنده مشتاقانه در این امر یاری خواهند نمود.
امور روابط عمومی سازمان