تاریخ: ۱۵ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۲:۴۰
بازدید: ۱۷۵
کد خبر: ۱۳۵۰۸۱
سرویس خبر : آهن و فولاد

بیست و دومین سمپوزیوم فولاد افتتاح شد

می متالز - بیست و دومین سمپوزیوم و نمایشگاه فولاد سال ۹۸ با حضور شرکت‌های فولادی کشور ۱۴ مهر ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش آغاز به کار کرد، ذوب‌آهن اصفهان نیز با برپایی غرفه‌ای در این نمایشگاه دستاوردها و محصولات خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده است.
بیست و دومین سمپوزیوم فولاد افتتاح شد

بیست و دومین سمپوزیوم فولاد افتتاح شد

به گزارش می متالز، بیست و دومین سمپوزیوم و نمایشگاه فولاد سال ۹۸ با حضور شرکت‌های فولادی کشور ۱۴ مهر ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش آغاز به کار کرد.

در این سمپوزیوم علاوه بر برگزاری همایش‌های متنوع نمایشگاه جانبی دستاوردهای فولادی نیز برگزار می‌شود که ۲۷۰ شرکت بزرگ فولادی کشور در این نمایشگاه حضوری فعال دارند.

ذوب‌ آهن اصفهان با برپایی غرفه‌ای در این نمایشگاه دستاوردها و محصولات خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده است.

عباس نجفی‌زاده، رئیس هیأت انجمن آهن و فولاد ایران در آیین افتتاح این سمپوزیوم، انتقال دانش بین شرکت‌کنندگان را سبب بهره‌وری صنعت فولاد دانست و گفت: نقش فولاد در اقتصاد جهانی ارزش‌افزوده فولاد بیشتر از دیگر صنایع است و می‌تواند بیشترین بهره‌وری را داشته باشد و بیشتر از دیگر صنایع اشتغال‌زایی داشته است.

وی افزود: در آینده باید تولید فولاد با مدیریت هوشمند صورت گیرد و الزام انطباق فرایندهای با ضوابط زیست‌محیطی از الزامات تولیدکنندگان فولاد باید باشد، تکنولوژی تولید فولاد باید به سمت کاهش گاز گلخانه‌ای باشد تا این صنعت به یک صنعت سبز تبدیل شود.

نجفی‌زاده با اشاره به اینکه برای تولید محصولات  فولادی جدید باید استحکام و ‌انعطاف بیشتر مدنظر باشد، گفت: برای تولید فولاد باید سوخت‌های جایگزین صورت گیرد و این هدف صورت نمی‌پذیرد تا تحقیقات به‌صورت کامل در کنار تولید فولاد انجام شود.

خداداد غریب‌پور، معاون وزیر صنعت معدن و تجارت نیز در این مراسم بیان داشت: ذخایر آهن استخراج و اکتشاف شده کشورمان تا چند سال آینده کافی است و به منظور توسعه و پیشرفت صنعت فولاد باید با روش‌های نوین، سنگ‌آهن استخراج کرد و با تولید فولاد جایگاه کشورمان را در دنیا ارتقا دهیم.

وی با اشاره به اینکه بهره‌گیری از طرح‌های نوین مطابق با محیط‌زیست و بهره‌گیری از پایان‌نامه‌های تحقیقاتی دانشجویان و نخبگان از برنامه‌هایی است که در وزارت صنعت، معدن و تجارت با جدیت اجرا خواهد کرد، افزود: هر روز ابداعات جدید در دنیا در حوزه فولاد داریم و انجمن آهن و فولاد ایران این وظیفه را دارد تا بر اساس نیاز صنعتی پژوهش‌ها را سامان دهد تا رفع نیاز صورت گیرد.

غریب‌پور با اشاره به اینکه هم‌اکنون برای رفع نیاز فولادسازان همکاری خوبی با دانشگاه‌ها و مراکز دانش‌بنیان داریم، گفت: رویکرد جدید وزارتخانه نیازسنجی، بهره‌وری و ایمنی است و در سال گذشته ۱۷۰ نیاز صنعتی شناسایی شد و در دانشگاه بر روی آن کار شده و الان در حال بهره‌برداری از نتایج آن هستیم.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت گفت: تقاضا محور کردن سمپوزیوم‌ها و همایش‌ها باید انجام پذیرد تا صنایع فولادی بدانند که با شرکت در این همایش‌ها و سمپوزیوم‌ها نیازهایشان رفع می‌شود.

وی صنعت فولاد را نمونه و پیشتاز در کشور دانست و خاطرنشان ساخت: تولید فولاد یازده درصد رشد داشته است که این نشان از تلاش فولادسازان و سرمایه گذرای در این زمینه است.

غریب‌پور با اشاره به اینکه فولادسازان توانسته‌اند نیازهای ارزی کشور را برآورده کنند، گفت: کاهش گازهای گلخانه‌ای، تولید فولاد سبک و توسعه پایدار  رویکرد جدید در صنعت فولاد است و توجه به این امر یک ضرورت است.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت تصریح کرد: با توسعه پایدار و اکتشافات جدید می‌توان کمبود نیاز مواد اولیه باید را کاهش دهیم، اکتشافات جدید و برداشت‌های عمیق باشد رسالت جدید و ضرورت کشور است.

عناوین برگزیده