تاریخ: ۲۳ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۹:۲۳
بازدید: ۴۱۵
کد خبر: ۱۳۶۵۸۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
دستگاه قضا نسبت به حسابرسی ویژه از شرکت هپکو اقدام کند؛

عواید فروش یک درصد سهام هپکو به خزانه واریزشده و در اختیار شرکت نیست/ مدیرعامل اسبق با پول هپکو و بنام خودش یک لکسوس خرید!

می متالز - رنجبر نایب‌رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو گفت: ابهاماتی در بحث سهام شرکت هپکو وجود دارد و با توجه به الزام دولت به واگذاری مازاد بر ۱۷ درصد سهام توسط سازمان تأمین اجتماعی برنامه این سازمان و همچنین سازمان خصوصی سازی در سهامداری یا فروش مشخص نیست.
عواید فروش یک درصد سهام هپکو به خزانه واریزشده و در اختیار شرکت نیست/ مدیرعامل اسبق با پول هپکو و بنام خودش یک لکسوس خرید!

به گزارش می متالز، ابوالفضل رنجبر نایب‌رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو در گفتگو با دیار آفتاب، ضمن ابراز امیدواری نسبت به اقدامات اخیر در این شرکت گفت: قراردادها از سوی مدیریت در حال پیگیری است و طبیعی است که هپکو اگر بخواهد به تولید برگردد زمان‌بر خواهد بود پس نمی‌توان توقع یک معجزه داشت ولی در شرایط فعلی کارگران حقوق معوقه ندارند.

وی با بیان اینکه ابهاماتی در بحث سهام شرکت هپکو وجود دارد افزود: متأسفانه در این خصوص کسی به ما پاسخگو نیست اما از نمایندگان مردم اراک در مجلس توقع داریم که این مسائل را با استفاده از ابزارهای نظارتی خود از وزیر اقتصاد و سازمان خصوصی‌سازی مطالبه کنند.

رنجبر در ادامه تصریح کرد: از مجموع بلوک ۶۰.۷۲ درصدی سهام شرکت هپکو سازمان خصوصی‌سازی در اسفندماه سال ۹۸ تقریبا یک درصد از آن را در بورس عرضه کرد و از حدود ۵۹ درصد باقی‌مانده طبق مصوبه دولت باید ۵۵ درصد را به سازمان تأمین اجتماعی واگذار می کرد، همچنین در این مصوبه آمده است سازمان تأمین اجتماعی باید تا پایان سال ۹۹ مازاد بر ۱۷ درصد سهام خود در هپکو را واگذار کند و در صورتی که این کار را انجام ندهد وزارت اقتصاد مکلف است این بخش از سهام را بفروش برساند.

نایب‌رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو افزود: مشکل این است که این بخش به چه شکل و به چه شخص یا نهادی فروخته خواهد شد و هدف از این فروش چیست، آیا نقدینگی حاصل از آن به هپکو تزریق خواهد شد یا به دنبال تأمین کسری بودجه تأمین اجتماعی هستند؟

عواید فروش یک درصد سهام هپکو به خزانه واریزشده و در اختیار شرکت نیست

رنجبر به فروش یک درصد از سهام شرکت هپکو در اسفندماه سال ۹۸ توسط سازمان خصوصی‌سازی در بورس اشاره و تصریح کرد: نقدینگی حاصل از فروش یک درصد سهام هپکو در بورس به خزانه دولت واریزشده و در اختیار شرکت نیست درصورتی‌که عواید حاصل از فروش سهام باید به‌عنوان سرمایه در گردش در اختیار تولید شرکت قرار بگیرد.

وی اظهار کرد: از کل بلوک سهام نیز الان حدود ۷ درصد بنام سازمان خصوصی‌سازی است که بازهم نمی‌دانیم تکلیف آن چیست و برنامه‌ی این سازمان مشخص نیست، همچنین از ۵۵ درصد مورد واگذاری به سازمان تأمین اجتماعی نیز ۵۲.۲۴ درصد منتقل‌شده است که طبق بحث های گذشته شاید به این خاطر است که الباقی این سهام به پرسنل واگذار شود.

فروش سهام هپکو در مس طارم تخلف بوده است/ مدیرعامل اسبق با پول هپکو و بنام خودش یک لکسوس خرید!

نایب‌رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو با تأکید بر اینکه در بحث مالکیت هپکو در سهام مس طارم ابهامات بسیار زیادی وجود دارد افزود: صورت‌های مالی منتشرشده در سامانه کدال و حسابرسی آن رسماً نشان می‌دهد واگذاری سهام مس طارم توسط آقای احمدپور سهامدار سابق هپکو تخلف بوده چون بدون طرح در مجمع انجام گرفته و دراین‌بین مبالغی ردوبدل شده است.

وی افزود: طبق مستندات موجود خریدار مس طارم مبلغ ۳۰ میلیارد به‌حساب شخص آقای احمدپور واریز کرده است و ایشان از این مبلغ ۱۸ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به‌حساب شرکت هپکو واریز کرده است، از طرفی ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون هم به‌حساب آقای صادقیان مدیرعامل وقت واریزشده که ایشان هم یک ماشین لکسوس خرید و بنام خودش کرد و رفت!

رنجبر ادامه داد: سؤالاتی وجود دارد که الباقی این ۳۰ میلیارد کجاست و دوم اینکه هپکو الآن به خصوصی‌سازی بدهکار نیست چون طرف قرارداد آقای احمدپور بوده است و مبلغی که به‌حساب هپکو اراک واریزشده است تکلیفش چیست؟ یعنی شرکت باید پرداخت کند؟ درصورتی‌که اصل فروش سهام مس طارم خلاف بوده است.

این فعال کارگری با بیان اینکه نسبت به حسابرسی ویژه دستگاه قضایی از شرکت هپکو تأکید داریم افزود: این حسابرسی باید صورت بپذیرد تا وضعیت سرمایه‌ها و مسبب بدهی‌های شرکت در دو بار خصوصی‌سازی و تیم‌های مدیریتی که به این شرکت ورود کرده‌اند تعیین تکلیف شود.

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین