تاریخ: ۲۴ فروردين ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۹:۱۲
بازدید: ۲۳۵
کد خبر: ۱۳۶۶۰
سرویس خبر : انرژی
یک مقام مسوول اعلام کرد؛

بومی سازی تجهیزات حساس صنعت برق/نوآوری در حوزه انتقال

می متالز - مدیرکل دفتر فنی و نظارت شبکه انتقال توانیر از بومی سازی تجهیزات حساس صنعت برق در سال ۹۶ در کشور خبر داد.
بومی سازی تجهیزات حساس صنعت برق/نوآوری در حوزه انتقال

به گزارش می متالز به نقل از وزارت نیرو، هاشم علیپور، درهمین خصوص از انجام مطالعات پیک ۹۷ خبرداد و گفت: در همین خصوص جلسات متعددی با مدیران عامل ۱۶ شرکت برق منطقه ای و شرکت های توزیع، نمایندگان معاونت برنامه ریزی و هماهنگی توزیع و شرکت مدیریت شبکه برگزار شد که این جلسات در نهایت منجربه ابلاغ پروژه های دارای اولویت به شرکت ها جهت اجرا شد.

این مقام مسئول به منظور پیاده سازی تعمیرات و نگهداری بهینه شبکه در صنعت برق، نسبت به انتخاب مشاور داخلی اقدام شده ، که این مشاور باید بررسی های لازم را جهت انتخاب یک شرکت معتبر بین المللی در این حوزه انجام دهد. برای استفاده از تجربیات و انتقال دانش روز دنیا در زمینه محصولات جدید و همچنین حوزه ، بهره برداری، تعمیرات و نگهداری شبکه برق، دفتر فنی ونظارت شبکه انتقال توانیر اقدام به برگزاری سمینارهای آموزشی توسط شرکتهای خارجی(ABB , Siemens ,Pfisterer, Schneider… ، NARI ، SIFANG) در زمینه های تعمیرات و نگهداری بهینه، تصفیه شیمیائی روغن، کاهش خوردگی دکل های خطوط، تستر مقره، آشنایی با سیستمهای حفاظتی و سیستم های مخابراتی، متعلقات کابلهای فشار قوی و .. نمود.

مدیرکل دفتر فنی ونظارت شبکه انتقال توانیر همچنین از بومی سازی راکتورهای هسته آهنی و هوایی دی تیون بانکهای خازنی در سال ۹۶ خبرداد و تصریح کرد: این اقدام موفقیتی در خور برای صنعت برق محسوب می شود.

علیپور در عین حال از تدوین دستورالعمل های لازم در زمینه های مرتبط با حوزه انتقال و فوق توزیع خبرداد و گفت: درهمین راستا دستور العمل های سرویس و نگهداری برقگیر، شبکه زمین، پستهای GIS، ترموویژن، بهره برداری از مقره های سیلیکون رابر، آزمون و مشخصات فنی مقره های سیلیکون رابر، شستشوی مقره های خطوط و پستها، بهره برداری و نگهداری از خطوط کابلی، سیستم های DC پستهای انتقال و فوق توزیع تدوین ودستورالعمل های پوششهای عایقی RTV نیز ابلاغ شد.

وی همچنین از بررسی مستندات سازندگان تپ چنجر ترانسهای قدرت و مطابقت آنهابا استانداردهای مربوطه نیز خبرداد و گفت: مستندات به شرکتهای برق منطقه ای جهت استفاده در شبکه ابلاغ شده است.
مدیر کل دفتر فنی ونظارت شبکه انتقال توانیر از ریزگردها و آثار مخرب آن در شبکه انتقال برق نیز سخن گفت و خاطرنشان ساخت: در سال ۹۶ جلسات متعددی را برای بررسی روش های جدید کاهش اثرات ریزگردها و روش های مانیتورینگ آنلاین خطوط برگزار کردیم که نتایج اولیه مناسبی داشته و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد آثار مطلوب آن در شبکه برق کشور باشیم.

عناوین برگزیده