تاریخ: ۲۵ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۵:۲۶
بازدید: ۳۲۴
کد خبر: ۱۳۶۶۴۸
سرویس خبر : انرژی
ساعدی مطرح کرد:

عوامل اصلی کندی در پیشرفت پالایشگاه‌ها؛ کمبود اعتبار، عدم اراده مدیریتی و تحریم‌ها

می متالز - عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: اگرچه اقدامات خوبی برای عبور از خام‌فروشی انجام شده اما کمبود اعتبار، عدم اراده مدیریتی و تحریم‌ها را باید از عوامل اصلی کندی در پیشرفت پالایشگاه‌ها دانست.
عوامل اصلی کندی در پیشرفت پالایشگاه‌ها؛ کمبود اعتبار، عدم اراده مدیریتی و تحریم‌ها

قاسم ساعدی

به گزارش می متالز، قاسم ساعدی با اشاره به عدم بهره‎برداری از طرح‌های پالایشی، گفت: در صورت توسعه پالایشگاه‌ها خام فروشی به حداقل رسیده و فرآورده‌ها و مشتقات نفتی بر حسب نیاز داخل و خارج تولید و صادر می‌شوند لذا پالایشگاه‌سازی از سیاست‌های بسیار مهم برای عبور از خام فروشی است.

نماینده مردم دشت آزادگان و هویزه در مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه اقدامات خوبی برای عبور از خام‌فروشی انجام شده اما کمبود اعتبار و عدم اراده مدیریتی را باید از عوامل اصلی کندی در پیشرفت پالایشگاه‌ها دانست.

وی بیان کرد: باوجود آنکه کرونا در چند ماه اخیر هر نوع تولید و سرمایه‌گذاری را در کشور دچار مشکل کرده و این مسئله بر پالایشگاه‌سازی نیز تاثیر گذاشته است اما آنچه که مسیر توسعه پالایشگاه‌ها را تسریع می‌کند اعتقاد و اراده مسئولان است.

ساعدی با بیان اینکه پالایشگاه‌ها با مشکل تامین خوراک مواجه نیستند، ادامه داد: باید تحریم‌ها را یکی دیگر از عوامل به نتیجه نرسیدن طرح‌های پالایشگاهی همچون پالایشگاه هرمز، خوزستان، پارس شیراز، آناهیتا کرمان، شهریار تبریز و کاسپین دانست.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت پالایشگاه‌سازی برای جلوگیری از صدور نفت خام، گفت: با توجه به فعال شدن تحریم های دشمنان و جنگ اقتصادی علیه کشور، ساخت پالایشگاه ابزار دفاعی بسیار خوبی برای مبارزه با تحریم است به همین دلیل سال گذشته "قانون حمایت از توسعه صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه‌گذاری مردمی" تصویب شد اما متاسفانه هنوز عملیات اجرایی این قانون آغاز نشده است.

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد