تاریخ: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۱:۰۵
بازدید: ۱۳۴
کد خبر: ۱۳۷۱۵۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

توسعه بیمه‌های زندگی از استراتژی‌های مهم بیمه ملت

می متالز - معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه ملت از اختصاص ۴۴ درصد پرتفوی بیمه ملت به این معاونت و رشته‌های آن در نیمه نخست سال ۹۹ خبر داد.
توسعه بیمه‌های زندگی از استراتژی‌های مهم بیمه ملت

به گزارش می متالز، ریحانه جناتی با تشریح عملکرد ۶ ماهه سه مدیریت بیمه‌های درمان، بیمه‌های زندگی و بیمه‌های عمر و حوادث بیان کرد: در رشته بیمه‌های زندگی، رشد ۴۵درصدی حق‌بیمه وصولی و رشد ۳۲درصدی تعداد بیمه‌نامه‌های صادره نسبت به مدت مشابه در سال ۱۳۹۸ با وجود شیوع کرونا و مشکلات اقتصادی راشاهد بودیم که تحقق ۱۰۷درصدی بودجه تعیین‌شده برای ۶‌ماه نخست سال‌جاری را برای بیمه ملت فراهم کرد.

معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه ملت، توسعه بیمه‌های زندگی را از استراتژی‌های مهم این شرکت ذکر کرد و گفت: کمیته‌ای اختصاصی به نام کمیته «راهبری بیمه‌های زندگی» تشکیل شده که با حضور اعضای هیات‌مدیره، معاونان و مدیریت‌های مربوطه نسبت به اتخاذ تصمیم‌های ارزنده به منظور اختصاص منابع به سازمان فروش و توسعه کانال توزیع در حوزه بیمه‌های زندگی اقدام می‌کند.

معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه ملت، سهم رشته درمان را بیشترین سهم در پرتفوی بیمه‌های اشخاص بیمه ملت ذکر کرد و افزود: با توجه به تغییر رفتار مشتریان بر اثر بیماری کووید-۱۹ و کاهش چشمگیر خسارت در ماه‌های نخست این بیماری؛ شرکت بیمه ملت با استراتژی بسیار هوشمندانه‌ای سال ۹۹ را به جذب پرتفوهای ارزنده در حوزه درمان اختصاص داد.

وی در همین خصوص توضیح داد: بیمه ملت سعی کرد با ورود به این حوزه و جذب پرتفوهای سودآور همراه با مدیریت ریسک با اختصاص حق‌بیمه مناسب و کنترل خسارت، سهم قابل قبولی را از صنعت در این حوزه به خود اختصاص دهد.

جناتی به رشد بیمه‌های درمان نسبت به سال گذشته اشاره کرد و گفت: در ۶ ماه نخست سال‌جاری، در تعداد بیمه‌نامه‌های صادره در حوزه درمان ۶۸ درصد و در حق‌بیمه تولیدی ۲۷ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته شاهد بودیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر مدیریت ریسک در این معاونت افزود: با ارزیابی ریسک و مدیریت آن توانستیم نسبت خسارت را در مقایسه با شش ماه ابتدای سال گذشته، ثابت نگه داریم.

ریحانه جناتی با اشاره به ‌شیوع بیماری کرونا و تاثیر آن بر بیمه‌های عمر و حوادث و درمان گفت: بیماری کووید-۱۹ بر بیمه‌های درمان و جذب پرتفو در این رشته تاثیر مثبتی گذاشت، اما در مقابل، افزایش خسارت در بیمه‌های عمر و حوادث را به همراه داشت و بخش مهمی از پرتفوی این رشته در حوزه گردشگری و مسافران ورودی و خروجی را کاهش داد.

جناتی طرح‌های «حوادث با پوشش کرونا»، «آرامش در تحصیل» و «آرامش روستاییان» را از جمله طرح‌های ارائه شده در بیمه‌های عمر و حوادث برشمرد و گفت: تلاش کردیم که پرتفوی این رشته را ترمیم کنیم تا این طرح‌ها ادامه رشد در این حوزه را به ارمغان بیاورد. در واقع سعی شد با ارائه این طرح‌های خاص، هم نیاز مشتری رفع شود و هم مسوولیت اجتماعی خود در این دوران سخت را انجام داده باشیم.

عناوین برگزیده