تاریخ: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۰:۰۴
بازدید: ۲۰۶
کد خبر: ۱۳۷۲۹۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
معاون وزیر صمت و رییس جدید ایدرو تاکید کرد:

بهبود صنعت خودرو، توسعه صنایع نوین و پیمانکاریهای تخصصی/ شتاب بخشی به اجرا و روزآمد سازی پروژه های توسعه صنعتی بر اساس آمایش سرزمین در مناطق محروم

می متالز - معاون وزیر صمت و رئیس جدید هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: تمرکز و توسعه پیمانکاری های بزرگ تخصصی با توجه به شرایط ویژه بین المللی محور جدید فعالیت های این سازمان است.
بهبود صنعت خودرو، توسعه صنایع نوین و پیمانکاریهای تخصصی/ شتاب بخشی به اجرا و روزآمد سازی پروژه های توسعه صنعتی بر اساس آمایش سرزمین در مناطق محروم

http://www.shatanews.ir//parameters/mimt/modules/cdk/upload/content/news/180965/WhatsApp-Image-2020-10-19-at-13.46.46-1.jpeg

به گزارش می متالز، محسن صالحی‌نیا با اشاره به دانش انباشته و تجربه نیم قرن فعالیت و بیش از دو دهه انجام پروژه های عظیم پیمانکاری از جمله در حوزه انرژی، بهره گیری از این ظرفیت ملی در حوزه‌های تخصصی را از محورهای جدید فعالیت ایدرو در شرایط ویژه بین المللی کنونی برشمرد که به توانمندسازی شبکه پیمانکاران فرعی کشورمان در قالب الگوهای بومی spx و گسترش سهم ساخت داخل منجر می شود.

معاون وزیر صمت همچنین بهبود کیفیت و کمیت تولید در صنعت خودروسازی و صنایع حمل و نقل را به عنوان محور مهم دیگر اقدامات ایدرو ارزیابی کرد و افزود: تلاش برای تامین حداکثر رضایت مصرف کنندگان، ‌توسعه پلت‌فرم مشترک، ثبات و کاهش التهابات بازار، تعمیق ساخت داخل خودروهای سواری و تجاری به عنوان دیگر محور اساسی فعالیت های ایدرو در دستور کار است.

به گفته صالحی نیا همچنین شتاب بخشی به اجرا و روزآمد سازی پروژه های توسعه صنعتی بر اساس آمایش سرزمین در مناطق محروم با شیوه های نوین تامین منابع و مشارکت حداکثری بخش‌های غیردولتی به علاوه تمرکز بر صنایع نوین، رسوخ فناوری و توسعه انقلاب صنعتی چهارم در سپهر تولید کشور از جمله برنامه‌های اصلی این سازمان توسعه‌ای در دوره جدید خواهد بود.

در این دیدار همچنین امیر بیات ترک سرپرست سابق ایدرو گزارشی از فعالیت‌های انجام شده در سال ۹۹ را ارائه نمود.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم