تاریخ: ۲۷ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۰:۲۱
بازدید: ۱۲۹
کد خبر: ۱۳۷۴۲۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
کارشناس بازار سرمایه تاکید کرد:

گزینه‌های مناسب کوتاه مدت و میان مدت بورس

می متالز - بازار سرمایه تا اواسط آبان ماه روند پر تلاطمی خواهد داشت؛ چرا که تا زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، بازار ارز پر نوسان خواهد بود.
گزینه‌های مناسب کوتاه مدت و میان مدت بورس

گزینه‌های مناسب کوتاه مدت و میان مدت بورس

به گزارش می متالز، به رغم شیب صعودی در بازار ارز، قیمت ها در بازار سهام به کمتر از میانگین ۱۰۰ روزه رسیده و به نظر می رسد با دلار ۳۲ هزار تومانی، بازار سرمایه پتانسیل رشد دارد؛ ولی روند این بازار چنگی به دل نمی زند و اندک مثبت های این بازار با فشار عرضه ها به سرعت فروکش می کند.

محمد مهدی سماواتی موسس گروه مدیریت سرمایه فاین وست در خصوص وضعیت بازارسرمایه بیان کرد: به نظر می رسد روند مثبت و رشدی که در چند ماه ابتدای سال جاری شاهد آن بودیم، تکرار نخواهد شد. اما بازار سرمایه تا اواسط آبان ماه روند پر تلاطمی خواهد داشت؛ چرا که تا زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، بازار ارز پر نوسان خواهد بود. هنوز مشخص نیست کدام یک از کاندیداها روی کار خواهند آمد و با توجه به اینکه هر یک از دو کاندیدای ریاست جمهوری آمریکا، رویکرد متفاوتی دارند، بازار سرمایه ما هم در نوعی ابهام به سر می برد.

این کارشناس بازار سرمایه در معرفی گزینه های مناسب برای سرمایه گذاری گفت: معتقدم در کوتاه مدت، صنایعی که وابستگی کمتری به نرخ ارز داشته و درآمدهای ریالی دارند، پتانسیل بیشتری برای رشد دارند. یکی از صنایع مناسب برای سرمایه گذاری، صنعت بانکداری است. این صنعت با توجه به شرایط فعلی و چشم انداز اتفاقات آتی، مجوزهای افزایش سرمایه و احتمال افزایش نرخ تسعیر ارز بانک ها در ۶ماهه دوم سال، گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری خواهد بود.

وی افزود: صنعت سیمان هم به سبب احتمال افزایش نرخ پیشرو خواهد بود‌. همچنین سهام شرکت های سرمایه گذاری هم جذاب است. صنایعی که تولید کننده کالاهای مصرفی هستند (دارویی ها، غذایی ها و شوینده ها) هم در کوتاه مدت مورد اقبال بازار قرار می گیرند. صنعت نفت و فرآورده های نفتی هم به دلیل توجه دولت به این صنعت، احتمالا نوسان مثبتی خواهند داشت. میان مدت اما، مجددا صنایع صادرات محور بالاخص گروه پتروشیمی و فلزات اساسی، پتانسیل رشد دارند.

سماواتی تصریح کرد: مهم ترین استراتژی معاملاتی در بازار سرمایه باید پرهیز از معامله در صف های خرید و فروش باشد. سهام ارزنده بازار باید در قیمت مناسب خریداری شود و به محض آنکه بازار مثبت شد، تصور نکنند رشد بازار سرمایه آغاز شده و ممکن است از این رشد جا بمانند، پس هر سهمی که فرصت خرید داد، خریداری کنند. در بازار سرمایه همواره فرصت خرید هست؛ مشروط بر آنکه سرمایه گذاران صبور باشند و سهم های مناسب را در قیمت ارزنده خریداری کنند.

عناوین برگزیده