تاریخ: ۰۲ آبان ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۴:۱۰
بازدید: ۱۹۲
کد خبر: ۱۳۸۲۱۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
تازه‌ترین آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد:

رشد 82 درصد پرداخت تسهیلات بانک‌ در 6 ماهه 99

می متالز - آخرین آمارهای بانک مرکزی از وضعیت پرداخت تسهیلات بانکی به بخش‌های اقتصادی نشان می‌دهد در 6 ماهه امسال، رقم تسهیلات پرداختی بانک‌ها ۸۲.۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
رشد 82 درصد پرداخت تسهیلات بانک‌ در 6 ماهه 99

آخرین آمارهای بانک مرکزی از وضعیت پرداخت تسهیلات بانکی به بخش‌های اقتصادی نشان می‌دهد در 6 ماهه امسال، رقم تسهیلات پرداختی بانک‌ها ۸۲.۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

به گزارش می متالز، بانک مرکزی اعلام کرد: تسهیلات پرداختی بانک‌ها در ۶ ماهه سال ۱۳۹۹ به بخش‌های اقتصادی مبلغ 696 هزار و 720 میلیارد تومان بوده که در مقایسه با مبلع 314 هزار و 580 میلیارد تومانی در دوره مشابه سال قبل معادل ۸۲.۳ درصد افزایش داشته است.

این بانک با ارائه اطلاعات آماری تأکید کرد: این اطلاعات بیانگر هدف دریافت تسهیلات پرداختی در بخش‌های اقتصادی در ۶ ماهه سال ۱۳۹۹ است که سهم تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در تمامی بخش‌های اقتصادی در این مدت، مبلغ 422 هزار و 600 م میلیارد تومان معادل ۶۰.۷ درصد از کل تسهیلات پرداختی بوده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۱۰۰.۱ درصد افزایش داشته و بیش از دو برابر شده است.

براساس این گزارش، سهم تسهیلات پرداختی بابت تأمین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن در ۶ ماهه سال جاری معادل 161 هزار و 340 میلیارد تومان بوده که معادل اختصاص ۳۸.۲ درصد از کل منابع تخصیص یافته به سرمایه درگردش همه بخش‌های اقتصادی است.

همچنین از 212 هزار و 840 میلیارد تومان تسهیلات پرداختی در بخش صنعت و معدن معادل ۷۵.۸ درصد آن در تأمین سرمایه در گردش پرداخت شده که بیانگر توجه و اولویت‌دهی به تأمین منابع برای این بخش توسط بانک‌ها در سال جاری است.

 طبق این گزاش، همچنان باید در تداوم مسیر جاری، ملاحظات مربوط به کنترل تورم را درنظر گرفت و همواره مراقب قدرت گرفتن پتانسیل تورمی ناشی از فشار تقاضای کل در اقتصاد نیز بود.

بانک مرکزی در این گزارش یادآور شد: در نظام پرداخت تسهیلات بانکی، باید به افزایش توان مالی بانک‌ها از طریق افزایش سرمایه و بهبود کفایت سرمایه بانک‌ها، کاهش تسهیلات غیرجاری و بازگرداندن آنها به مسیر صحیح اعتباردهی بانک‌ها، افزایش بهره‌ وری بانک‌ها در تأمین سرمایه در گردش تولیدی، پرهیز از فشارهای مضاعف بر دارایی بانک‌ها و ترغیب بنگاه‌های تولیدی به سمت بازار سرمایه به عنوان یک ابزار مهم درتامین مالی طرح‌های اقتصادی (ایجادی) توجه ویژه‌ای مبذول شود.

عناوین برگزیده