به گزارش می متالز، مدیر اجرای طرحهای انرژی و سیالات فولاد مبارکه گفت: این تصفیه خانه در مساحتی حدود ۲۰ هزار مترمربع و با هزینه ای بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال و ۵ میلیون یورو با ظرفیت هزار و ۵۰۰ متر مکعب بر ساعت و با قابلیت افزایش تا سه هزار مترمکعب بر ساعت احداث شده است.
علیرضا استکی با اشاره به جمع آوری و تصفیه پسابها در چهار تصفیه خانه شهرهای زرین شهر و ورنامخواست لنجان، صفائیه و مبارکه افزود: این موضوع در راستای امضای قرارداد بین مسوولان فولاد مبارکه و شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با موضوع خرید پسابهای شهرستانهای مبارکه و لنجان است.
وی گفت: این پسابها پس از تصفیه اولیه به تصفیه خانه آب فولاد مبارکه (PU۱۳) منتقل و پس از آن با خط ۶۰۰ میلیمتری به تصفیه خانه استحصال پسابهای شهری انتقال داده می شود.
استکی افزود: در احداث تصفیه خانه استحصال پساب شهری فولاد مبارکه از به روزترین فناوری موجود در دنیا شامل آشغال گیر، سامانه تزریق مواد، منعقدسازی و فیلترهای خودشوینده و گندزدایی با اشعۀ UV استفاده شده است.
مدیر اجرای طرحهای انرژی و سیالات فولاد مبارکه، استفاده مجدد از پسابهای شهری، کاهش آلودگیهای زیست محیطی ناشی از سرریز پسابهای شهری به محیط زیست و استفاده بهتر از منابع آبی موجود در تصفیه خانه PU۲۱ شرکت را از اهداف احداث تصفیه خانه استحصال پساب شهری فولاد مبارکه اعلام کرد.
فولاد مبارکه سهم ۵۰ درصدی تولید فولاد در مجموعه شرکتهای ایمیدرو (تولید سالانه بیش از هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تن فولاد خام) و سهم یک درصدی در تولید ناخالص داخلی و پنج درصدی در تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص داده است.
این مجتمع بزرگ صنعتی بزرگترین تولیدکننده ورقهای فولادی تخت در خاورمیانه و شمال آفریقا (سهم ۲۰ درصدی) و بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان (سالانه ۱۲ میلیون تن) است.