به گزارش می متالز، وی از آغاز عملیات فعال سازی واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال شهرستان توسط اعضای کارگروه صنعت، معدن و تجارت خبر داد و افزود: عملیات اجرایی عارضه یابی و رفع موانع تولید ۲۶ واحد تولیدی از طریق گروه های جهادی این کارگروه، آغاز شده است.
مسئول قرارگاه جهش تولید سپاه میانه با بیان اینکه در بخش کشاورزی نیز تلاشهای زیادی در جهت رفع موانع تولید و عملیاتی شدن نهضت جهش تولید، انجام شده است، بیان کرد: عملیات حداکثر سازی تولید پنج محصول راهبردی در دستور کار قرار گرفته است و در این راستا، کارشناسان مربوطه برای ارائه خدمات آموزشی لازم برای افزایش عملکرد در واحد سطح، آمادگی خود را اعلام کرده اند.
وی افزود: در بخش کشاورزی، ترویج کشت و تولید گیاهان دارویی و گلخانه ای در دستور کار قرار گرفته و با رایزنی های انجام شده مقرر شده است که در صدور مجوزهای لازم، سخت گیری نشده و حتی برای واحدهای کوچک تولیدی در گلخانه های کوچک ۳۰۰ متری نیز، مجوزهای ساخت و تولید به راحتی صادر خواهد شد.
قلی پور هدف از تشکیل قرارگاه جهش تولید را احیای واحدهای تولیدی و رفع موانع تولید عنوان کرد و با اشاره به اقدامات انجام شده توسط این قرارگاه در سطح کشور، اظهار امیدواری کرد: با اقدامات و تلاشهای بی وقفه این قرارگاه، تولید در کشور رونق گرفته و بسیاری از موانع تولید مرتفع شود.