تاریخ: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۵:۲۱
بازدید: ۱۳۳
کد خبر: ۱۳۹۸۶۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت:

لزوم اجرای بیش از ۸ سیاست برای متنوع‌سازی ابرازهای تامین مالی

می متالز -
لزوم اجرای بیش از ۸ سیاست برای متنوع‌سازی ابرازهای تامین مالی

لزوم اجرای بیش از ۸ سیاست برای متنوع‌سازی ابرازهای تامین مالی

به گزارش می متالز، سعید زرندی با بیان این مطلب گفت: برای دستیابی به اهدافی همچون متنوع‌سازی ابزارهای تأمین مالی و هدایت منابع موجود در جامعه و بازار سرمایه به سمت تولید، ایجاد ارزش افزوده و اشتغال‌زایی بیشتر در بخش صنعت، معدن و تجارت باید ۸ سیاست به‌طور دقیق اجرا شود.

وی افزود: مورد نخست لزوم تسهیل و تسریع در فرآیند پذیرش شرکت‌ها در بورس و فرابورس و عرضه سهام آنهاست. همچنین معافیت مالیاتی نقل‌وانتقال دارایی برای تشکیل شرکت‌های سهامی پروژه یا صندوق پروژه دیگر سیاست مدنظر است.

چه سیاست‌های تسهیلی و تسریعی باید اجرا شوند؟

معاون طرح و برنامه وزیر صمت توضیح داد: تسهیل و تسریع در صدور موافقت اصولی سازمان بورس در فرآیند انتشار اوراق بدهی و همچنین تسهیل یا حذف استعلام از بانک مرکزی در ضمانت بانکی برای انتشار اوراق بدهی از دیگر مواردی است که حتماً باید اجرا شود.

زرندی گفت: تسهیل روش‌های ضمانت و عملیاتی شدن رتبه‌بندی اعتباری برای تأمین مالی از طریق بازار پول و بازار سرمایه نیز دیگر سیاستی است که باید اجرا شود.

وی افزود: سیاست دیگر، لحاظ شدن مالیات بر ارزش‌افزوده در گواهی سپرده کالایی فقط برای عرضه‌کننده کالا و تحویل گیرنده نهایی (نه معاملات میانی و متعدد این اوراق (مطابق با تبصره «۱» ماده «۱۴۳» مکرر قانون مالیات‌های مستقیم است که انتظار داریم سریع‌تر اجرا شود.

عملیاتی شدن دستورالعمل اجرایی ثبت شرکت‌ها

معاون طرح و برنامه وزیر صمت گفت: عملیاتی شدن دستورالعمل اجرایی ثبت تبدیل شرکت‌های تجاری موضوع نامه شماره ۱۶۶۲۴/۳۳۹۹۲ مورخ ۲۳ اردیبهشت ۹۹ معاونت حقوقی ریاست جمهوری از دیگر الزاماتی است که باید اجرا شود.

زرندی گفت: مورد آخر نیز اصلاح دستورالعمل تأمین مالی جمعی است که باید در دستور کار برای اجرا قرار گیرد.

وی یادآوری کرد: با اتاق‌های بازرگانی، خانه صنعت، تشکل‌ها و انجمن‌های بخش خصوصی و سایر نهادهای مرتبط به‌طور مداوم در حال هماهنگی هستیم و امیدوارم با اجرای این موارد، شاهد تسهیل فعالیت بنگاه‌های کشور باشیم.

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد