تاریخ: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۳:۳۰
بازدید: ۳۰۳
کد خبر: ۱۴۰۰۳۳
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

بومی‌سازی گهرزمین سیرجان ۹.۴ میلیون یورو صرفه جویی ارزی داشت

می متالز - مدیرعامل شرکت سنگ آهن گهرزمین سیرجان گفت: ماحصل اجرای پروژه‌های عملیاتی بومی‌سازی تاکنون موجب صرفه‌جویی ارزی سالانه به ارزش ۹.۴ میلیون یورو در این شرکت شده است.
بومی‌سازی گهرزمین سیرجان ۹.۴ میلیون یورو صرفه جویی ارزی داشت

به گزارش می متالز، علی‌اکبر پوریانی روز یکشنبه در جمع رسانه ها افزود: در صورت استفاده از این محصولات در شرکت‌های معدنی همتراز، ظرفیت صرفه‌جویی ارزی به میزان سالیانه حدود ۵.۳۳ میلیون یورو را در سطح ملی خواهد داشت.

وی اظهار داشت: بهره‌برداری از پروژه‌های در دست اقدام بومی‌سازی علاوه بر افزایش قابل ملاحظه‌ی توان مهندسی کشور، صرفه‌جویی ارزی قابل ملاحظه‌ای را حداقل به میزان سالیانه حدود ۳.۶ میلیون یورو در سطح شرکت و سالیانه حدود ۲.۱۴ میلیون یورو در سطح ملی به همراه خواهد داشت.

پوریانی اضافه کرد: شرکت سنگ آهن گهر زمین سیرجان با مدیریت جهادی و ریسک‌پذیر و استفاده از نیروهای جوان و انقلابی و ارزشمند که تاکنون نیز با اتکا به آن‌ها دستاوردهای کم‌نظیر و بی‌نظیری داشته‌ایم، به بزرگترین و موفق‌ترین شرکت در صنعت معدن و فولاد کشور تبدیل خواهد شد و به پنج شرکت بزرگ در بازار سرمایه کشور ملحق می‌شود.

 

سرمایه گذاری ۲۴۳ میلیارد ریالی گهرزمین در راستای مسوولیت های اجتماعی

مدیرعامل شرکت سنگ آهن گهرزمین سیرجان گفت: عملکرد این شرکت در حوزه‌ مسئولیت‌های اجتماعی هم با وجود سابقه‌ بسیار کوتاه آن در ایجاد سودآوری  چهار سال به‌عنوان معین ستاد اقتصاد مقاومتی شهرستان منوجان با سرمایه‌گذاری قریب به ۲۴۳ میلیارد ریال در حوزه‌های گردشگری، فرهنگی و آموزشی، مددکاری، دام‌داری، جنگل‌کاری، صنایع‌دستی و غیره منجر به ایجاد اشتغال برای بخش قابل توجهی از محرومین منطقه‌ی مذکور شده است.

وی بیان داشت: این اقدامات که در راستای منویات مقام معظم رهبری و رویکرد ریاست جمهوری و در چارچوب اقتصاد مقاومتی،  بمنظور فقرزدایی و ایجاد اشتغال پایدار در محروم‌ترین شهرستان استان کرمان انجام گرفته در نوع خود کم‌نظیر بوده و به‌عنوان یک الگوی موفق در سایر نقاط کشور نظیر خراسان رضوی نیز توسط مسوولان دلسوز و خدمتگزار در حال پیگیری و اجرا است.

پوریانی با تاکید به فعالیت‌های بومی‌سازی در این شرکت گفت: به‌صورت بنیادین و با راهکارهای بدیع، مبتنی بر همکاری و همیاری فنی بخش‌های مهندسی کارفرما با پیمانکار و با پذیرش ریسک‌های عدم موفقیت توسط کارفرما، توانسته است، منتج به ساخت قطعات و تجهیزات اساسی مورد نیاز شرکت با سطح کیفیتی قابل مقایسه و در مواردی، برتر از نمونه‌های غربی، برای نخستینبار در ایران شود. 

معدن سنگ آهن گهر زمین در استان کرمان و ۵۵ کیلومتری جنوب غرب شهرستان سیرجان  قرار دارد.

ایران از لحاظ ذخایر معدنی جزو ۱۰ کشور نخست جهان و اولین کشور در غرب آسیاست. 
 
طبق گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی  هفت درصد ذخایر معدنی جهان در ایران جای دارد.

 ذخایر عظیم‌معدنی کشورمان با ۷۰ نوع ماده معدنی شناخته شده، فرصت بی‌نظیری برای اقتصاد بدون نفت فراهم ساخته است.

طبق تحقیقات و اکتشافات به عمل آمده، ایران علاوه بر معادن عظیم مس، روی و سرب جهان، روی کمربند آهن قرار دارد.

عناوین برگزیده