تاریخ: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۶:۲۴
بازدید: ۲۱۷
کد خبر: ۱۴۰۱۴۵
کارشناسان پاسخ می‌دهند؛

اقدامات توسعه‌ای در بین اولویت‌های ریلی چه جایگاهی دارد؟

می متالز - یک کارشناس حمل و نقل معتقد است در شرایط خاص کنونی اقدامات توسعه‌ای در بین اولویت‌های راه‌آهن هیچ جایگاهی ندارد.
اقدامات توسعه‌ای در بین اولویت‌های ریلی چه جایگاهی دارد؟

به گزارش می متالز، احمد خدایی افزود: یکی از اولویت‌های راه‌آهن در شرایط خاص کنونی استفاده از ظرفیت‌های خالی موجود در بخش حمل بار است.

وی افزود: وضعیت نگهداری در همه حوزه‌ها مثل خط -لکوموتیو و.. و نبود قطعه یدکی و بحران پرسنل بخش نگهداری که همگی در بخش خصوصی، معطل حقوق هستند نیز از دیگر اولویت‌هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

ساخت راه‌آهن سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان در اولویت نیست

او تاکید کرد: وضعیت بلاتکلیفی بخش مسافری در هزینه‌های بالا و درآمد پایین و افزایش روز افزون این فاصله، تعیین تکلیف پیمانکاران متعدد طلبکار در حوزه اقدامات توسعه‌ای نیمه کاره قبلی، مدیریت در اعتبارات محدود فعلی در راستای رفع موارد بالا نیز از دیگر اولویت‌های این بخش است.

خدایی عنوان کرد: لازم است اولویت‌گذاری کارهای نیمه تمام بخش ساخت با شاخص‌های در آمدی و نه شاخص‌های غیر اقتصادی نیز مورد توجه قرار گیرد.

او افزود: برقی کردن قطار تهران مشهد و سریع‌السیر تهران اصفهان در شرایط بسیار مطلوب اقتصادی جای مذاکره دارد و با درصد بسیار جزیی از اعتبار نداشته این پروژه‌ها، بسیاری از معضلات اولویت‌دار فعلی بخش حمل و نقل حل می‌شود.

منبع: تین نیوز
عناوین برگزیده