تاریخ: ۱۳ آبان ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۹:۲۶
بازدید: ۲۰۵
کد خبر: ۱۴۰۶۴۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
غلامحسین شافعی در دیدار با سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی

برای تحقق جهش تولید باید به صنایع کوچک و متوسط بیشتر توجه شود

می متالز - غلامحسین شافعی، رئیس اتاق ایران در دیدار با سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی، بر لزوم تقویت تعامل دولت و بخش خصوصی تأکید کرد و افزایش توجه دولت به حمایت از صنایع کوچک و متوسط را یکی از الزامات تحقق جهش تولید دانست.
برای تحقق جهش تولید باید به صنایع کوچک و متوسط بیشتر توجه شود
غلامحسین شافعی، رئیس اتاق ایران در دیدار با سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی، بر لزوم تقویت تعامل دولت و بخش خصوصی تأکید کرد و افزایش توجه دولت به حمایت از صنایع کوچک و متوسط را یکی از الزامات تحقق جهش تولید دانست.

به گزارش می متالز، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تأکید بر لزوم توجه دولت به حمایت از صنایع کوچک و متوسط، گفت: در شرایط کنونی که دولت باید برای تحقق شعار جهش تولید، بیش‌ازپیش به ساخت داخل و ارتقای توانمندی توجه کند، رسیدگی به وضعیت صنایع کوچک و متوسط به‌عنوان زنجیره بزرگ تولید و اشتغال اهمیت بالاتری دارد.

غلامحسین شافعی در دیدار، سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، ضمن استقبال از رویکرد این سازمان در توسعه تعامل با بخش خصوصی، افزود: اقدام مشترک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی و اتاق ایران در زمینه به هم رسانی واحدهای صنعتی کوچک و بزرگ، کاری ضروری و مفید است و بخش خصوصی برای هرگونه همکاری در این زمینه اعلام آمادگی می‌کند.

در این دیدار، سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران نیز ضمن تأکید بر استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در تدوین برنامه‌های عملیاتی و توسعه‌ای دولت، ارتقای همکاری‌های مشترک برای افزایش بهره‌وری در تولید و تجارت صنایع کوچک و متوسط را از مهم‌ترین مسائلی دانست که دو طرف می‌توانند برای تحقق آن تلاش کنند.

اصغر مصاحب افزود: سازمان صنایع کوچک و متوسط به توسعه همکاری‌های مشترک با پارلمان بخش خصوصی در پیاده‌سازی برنامه‌های راهبردی در کمک به توسعه صادرات صنایع کوچک معتقد است و پیاده‌سازی برنامه‌های توسعه خوشه‌ای و نظام مبادلات پیمانکاری فرعی، تأمین مالی به روش‌های نوین برای بنگاه‌های کوچک و متوسط و ... را ازجمله مواردی می‌داند که با همکاری دوجانبه، می‌تواند بخشی از مشکلات صنایع کوچک و متوسط را برطرف کند.

او همچنین استفاده از پتانسیل اتاق‌های مشترک برای توسعه روابط تجاری واحدهای صنعتی کوچک و متوسط با همکاری اتاق ایران را بسیار حیاتی دانست و ابراز امیدواری کرد: با افزایش سطح تعاملات و ارتقای استاندارد تولید این واحدهای تولیدی در زمان رفع تحریم‌ها، توسعه اقتصادی این بنگاه‌ها محقق شود.

در پایان این نشست مقرر شد، برای توسعه زمینه‌های همکاری و تعاملات مشترک، نسبت به تدوین و تبادل تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه فی‌مابین وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران اقدام شود.

عناوین برگزیده