تاریخ: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۳:۴۷
بازدید: ۲۳۳
کد خبر: ۱۴۱۲۵۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
با هدف رونق صادرات و ورود مواد معدنی مورد نیاز سرمایه‌گذاران مطرح شد:

خلج طهرانی: اختصاص 300 میلیارد ریال بودجه برای تعمیر و نگهداری پل دسترسی و اسکله در منطقه اقتصادی خلیج فارس

می متالز - مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس اعلام کرد: یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های منطقه ویژه خلیج فارس برای صادرات و ورود مواد معدنی مورد نیاز شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران، پل دسترسی و اسکله منطقه است که برای تعمیر و نگهداری آن در سال جاری بالغ بر 300 میلیارد ریال بودجه در نظر گرفته شده است.
خلج طهرانی: اختصاص 300 میلیارد ریال بودجه برای تعمیر و نگهداری پل دسترسی و اسکله در منطقه اقتصادی خلیج فارس

به گزارش می متالز، حسن خلج طهرانی افزود: مجموع اعتبار مورد نیاز برای راه‌اندازی و اجرای پروژه‌های متنوع منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس طی امسال رقمی بالغ بر یک هزار و 200 میلیارد ریال پیش‌بینی شده است که اگر این بودجه به موارد اشاره‌ شده ‌اختصاص یابد، جهش چشمگیری در تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز رقم خواهد خورد.

وی گفت: بر اساس سند چشم‌انداز 1404، دستیابی به ظرفیت 55 میلیون تن فولاد در کشور پیش‌بینی شده است که منطقه ویژه خلیج فارس در راستای تحقق این هدف، از سوی دولت موظف به پیگیری و تکمیل طرح‌های تامین زیرساخت منطقه ویژه شده است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس افزود: در همین راستا شرکتی، با سهامداری شرکت‌هایی شامل فولاد هرمزگان، گل‌گهر، صبا فولاد خلیج فارس، مادکوش، فولاد قشم و ایمیدرو، به منظور تحقق «جهش تولید» فولاد تا سقف 10میلیون تن در منطقه ویژه خلیج فارس تاسیس شده است.

وی ادامه داد: امیدواریم که با امکانات متنوع و گسترده منطقه ویژه در زمینه آب‌شیرین‌کن‌های موجود، تکمیل پروژه انتقال پساب تصفیه‌خانه بندرعباس و خرید پساب فاضلاب برای تهیه آب، در کنار ظرفیت 160 مگاواتی برق برای افزودن به شبکه سراسری برق و تامین گاز از خط صلح، بتوانیم شاهد تحقق تولید 10 میلیون تنی فولاد در موعد مقرر باشیم.

خلج طهرانی عنوان کرد: با توجه به ورود ظرفیت‌های جدید بخش آلومینیوم به مدار تولید، شاهد رشد 70 درصدی تولید آلومینیوم در پنج ماه نخست سال 1399 نسبت به مدت مشابه در سال گذشته بوده‌ایم.

وی افزود: بنابراین، بر اساس چشم‌انداز تولید فلز استراتژیک آلومینیوم، پیش‌بینی ما این است که بتوانیم به‌مرور و تا سال 1410، ابتدا جایگاه بین‌المللی آلومینیوم کشور را ارتقا دهیم و سپس امکان تبدیل شدن به یکی از قطب‌های تولید شمش آلومینیوم در جهان را نیز فراهم آوریم.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تاکنون در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس شاهد رشد و ارتقای شرکت‌ها در کنار افزایش سرمایه‌گذاری‌ از سوی سرمایه‌گذاران بخش معدن و صنایع معدنی بوده‌ایم.

منبع: ایمیدرو
عناوین برگزیده