تاریخ: ۲۴ آبان ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۳:۲۰
بازدید: ۳۱۳
کد خبر: ۱۴۲۱۹۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

گهرزمین دوران طلایی آموزش را در منطقه محروم منوجان رقم زد

می متالز - مدیر آموزش و پرورش منوجان گفت: فعالیت‌های شرکت گهرزمین به‌عنوان معین اقتصادی این منطقه محروم، در زمینه ارتقای آموزش‌ها، تقویت نیروی انسانی، نخبه‌پروری و توسعه فضاهای آموزشی دوران طلایی را برای شهرستان رقم زده است.
گهرزمین دوران طلایی آموزش را در منطقه محروم منوجان رقم زد

به گزارش می متالز، ابراهیم چتروز روز شنبه با قدردانی از خدمات شرکت سنگ‌ آهن گهرزمین به عنوان معین (یاور) اقتصادی منوجان و اقدامات چهره‌های فرهنگی منطقه افزود: فعالیت‌های این شرکت درقالب مسوولیت اجتماعی در حوزه برگزاری کلاس‌های کنکور و برقراری عدالت آموزشی شهرستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی اظهار داشت: دانش‌آموزان منوجانی استعداد بسیاری دارند اما توان رقابت نداشتند لذا شرکت سنگ آهن گهرزمین در بخش ارتقای آموزش‌ها با اعزام اساتید برجسته و نخبه کشور در شهرستان منوجان سرمایه‌گذاری و هزینه بسیاری کرد.

چتروز ادامه داد: گهرزمین به عنوان معین اقتصادی منطقه این حرکت را برای نخستین‌بار از منوجان آغاز کرد و کلاس‌ها برگزار شد که نتایج مطلوبی تاکنون به‌دنبال داشته است.

وی گفت: سهمیه دانشگاه فرهنگیان شهرستان منوجان که به علت ایجاد رقابت و تضمین شغلی برای مردم این منطقه محروم اهمیت داشت، به ۶ برابر رسید و حتی در رشته های پزشکی و حقوق رتبه ۶ منطقه ای را داشتیم و امروز به علت سرمایه‌گذاری شرکت گهرزمین دانش‌آموزان ما در دانشگاه‌های برتر کشور درس می‌خوانند که این موفقیت، بزرگی سرمایه‌گذاری معین‌ اقتصادی را نمایش می‌دهد.

چتروز افزود: شرکت سنگ‌آهن گهرزمین سیرجان همچنین در بخش فضاهای آموزشی ورود کرد و با بهسازی و نوسازی مدارس و فضاها، زیرساخت ‌های آموزشی مناطق روستایی و دور افتاده شهرستان منوجان را در قالب معین اقتصادی متحول کرد.

وی اضافه کرد: این معین اقتصادی با حمایت مالی، تخصیص امکانات و بسته‌های معیشتی نیز در بخش دانش‌آموزان بی بضاعت، بی سرپرست و بدسرپرست، موجب کاهش تعداد بازماندگان تحصیل در مناطق محروم منوجان از توابع استان کرمان شد.

مدیر اداره آموزش و پرورش منوجان گفت: این شهرستان پیش از آغاز فعالیت شرکت گهرزمین در بخش نیروی انسانی هم کمبود بسیاری داشت و امروز ۹۹ درصد نیروهای این مجموعه بومی هستند.

وی با بیان اینکه همزمان با فعالیت معین اقتصادی منوجان مدت درخشانی برای آموزش و پرورش شاهد بودیم تصریح کرد: امیدواریم کمک به مناطق محروم استمرار یابد زیرا بدون حمایت‌های شرکت گهرزمین در منوجان بخش ترک و بازماندگان از تحصیل در شرایط کرونا گسترش می‌یافت.

وی تاکید کرد: فعالیت‌های معین اقتصادی موجب افزایش میانگین ۲ نمره‌ای نمرات دانش‌آموزان و پذیرش در دانشگاه‌های برتر شد که جای بسی قدردانی دارد.

گهرزمین بزرگترین معدن سنگ اهن روباز در کشور و خاورمیبانه می باشد که ذخایر شناخته شده این معدن عظیم بیش از ۶۴۳میلیون تن براورد شده است .

این معدن که در منطقه گل گهر سیرجان استان کرمان قرار دارد با 50نفر کارگر کار خودش را آغاز کرده و هم اکنون و  طی هفت سال گذشته با تلاش جهادگونه مجموعه کارکنان میزان اشتغال آن به بالای هفت هزار نفر رسیده  و مهم تر اینکه به عنوان معین (یاور) اقتصادی توانسته در قالب مسئولیت اجتماعی خدمات زیرساختی در راستای تولید و اشتغال پایدار را در برخی شهرستان های دور افتاده و کمتر توسعه یافته استان کرمان از جمله منوجان ایجاد کند.

عناوین برگزیده