تاریخ: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۰:۴۲
بازدید: ۳۱۹
کد خبر: ۱۴۳۸۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
بشیرراد خبر داد:

تکمیل سه طرح مهم و نیمه‌تمام چادرملو در سال جاری/سه پروژه جدید چادرملو کدامند؟

می متالز - رئیس بودجه و گزارشات شرکت معدنی و صنعتی چادرملو از تکمیل سه طرح مهم و نیمه تمام این شرکت در سال جاری خبر داد.
تکمیل سه طرح مهم و نیمه‌تمام چادرملو در سال جاری/سه پروژه جدید چادرملو کدامند؟

به گزارش می متالز، هادی بشیرراد با اشاره به اینکه مهمترین طرح نیمه تمام شرکت چادرملو طرح احداث واحد احیای مستقیم با ظرفیت یک میلیون و 550 هزار تن در سال است، افزود: پیشرفت فیزیکی این طرح به 88 درصد رسیده است و قرار است این طرح در نیمه نخست سال جاری راه‌اندازی شود. برای نیمه دوم امسال نیز به تولید رسیدن این طرح پیش‌بینی شده است.

وی افزود: دو طرح دیگر نیمه تمام چادرملو شامل احداث تصفیه خانه فاضلاب شهر اردکان و افزایش ظرفیت گندله‌سازی اردکان است. احداث تصفیه خانه فاضلاب شهر اردکان هم‌اکنون 98 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و آماده راه‌اندازی در سال جدید است. طرح افزایش ظرفیت گندله‌سازی اردکان از 3.4 به 4 میلیون تن هم 90 درصد پیشرفت دارد و چون این طرح به صورت زیر سقف اجرا شده، به تدریج هم وارد مرحله تولید شده است به نحوی که سال قبل از 3.4 به 3.5 میلیون تن رسیدیم و امسال نیز به 3.7 میلیون تن می‌رسیم. کار فیزیکی این طرح عملا تمام شده است.

رئیس بودجه و گزارشات شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در پاسخ به سوال دیگری درباره دیگر پروژه‌های جدید این شرکت و وضعیت همکاری با شرکت‌های خارجی توضیح داد: در این حوزه سه برنامه در دستورکار داریم. یکی احداث کارخانه گندله‌سازی جدید در سایت مجتمع صنعتی اردکان با ظرفیت 4 میلیون تن است. گزارش فنی و اقتصادی این طرح تهیه شده است و مذاکرات اولیه نیز با شرکت کوبه استیل ژاپن در این زمینه انجام شده و منتظر تامین منابع از طریق فاینانس هستیم.

بشیرراد اضافه کرد: طرح دیگر احداث دو واحد نورد در مجتمع اردکان در جوار کارخانه فولاد چادرملو است که آن‌هم در مرحله نهایی تامین مالی است.

وی افزود: طرح سوم نیز که متاسفانه بعد از 10 سال هنوز موفق به دریافت مجوز از محیط زیست برای اجرای آن نشده‌ایم، طرح عملیات مطالعات اکتشافی آنومالی D19 است که در حدود 20 کیلومتری معدن چادرملو واقع شده است و فعالیت در آن برای آینده چادرملو حیاتی است. از زمان شروع به کار در این آنومالی، 4 سال کارهای مطالعاتی اکتشافی زمان می‌برد و بعد از آن نوبت تهیه گزارشات و تصمیم‌گیری درباره تجهیز آن خواهد بود.



گفت‌وگو از محمدامین به‌آبادی

عناوین برگزیده