به گزارش می متالز، اردشیر سعد محمدی گفت: حدود ۱۳۰ میلیارد تومان بر روی این پروژه سرمایهگذاری شده است که هدف آن در فاز اول تأمین آهک موردنیاز مجتمع مس سونگون بوده و امیدواریم با فراهم شدن شرایط لازم برای کلنگ زنی فاز ۲، بتوانیم نیازهای منطقه را تأمین کنیم.
وی با اشاره به بازگشایی و راهاندازی کارخانه مس مزرعه ادامه داد: سنگشکن معدن آماده استارت است و انشالله تا ۱۵ روز آینده آماده است و خوراک آن از معدن گوره درق تأمین خواهد شد که موجب اشتغالزایی و گردش مالی و ایجاد تحول در منطقه خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مس با اشاره به فعالیتهای اکتشافی اخیر شرکت مس در منطقه افزود: به اکتشافات و تعیین ظرفیت و ذخیره جدید سرعت خواهیم داد و انشاءلله با مشخص شدن نتایج قطعی آن، بر روی یک کارخانه فنی و تکنیکیتر در منطقه سرمایهگذاری خواهیم کرد تا از برکات مادی و معنوی آن مردم محترم منطقه برخوردار شوند تا شرکت مس در راستای مسوولیتهای اجتماعی خود که به آن اعتقاد دارد و با اتکا به همدلی موجود بین مسوولان و مردم بتواند به حضور همیشگی خود در کنار مردم در منطقه تداوم بخشد.
سعد محمدی با اشاره به مشکلات ایجاد شده توسط بیماری کرونا افزود: کرونا واقعیتی است که جهان با آن درگیر است ولی شرکت مس تمام توان خود را بهکار بسته است که این موضوع روی تولید تأثیر منفی نگذارد چنانچه با وجود همه مشکلات و محدودیتها، شرکت ملی صنایع مس ایران در سال جهش تولید توانسته نسبت به زمان مشابه پارسال، در زمینه تولید هفت درصد رشد داشته باشد و امیدواریم تا پایان سال رکورد تاریخ تولیدی شرکت را با تولید ۲۸۰ هزار تن کاتد مسی شکسته و سرفصل جدیدی را برای شرکت مس در تولید باز کنیم.
وی به ثبت رکوردهای فروش و شرایط سوددهی در گزارش ۶ ماهه این شرکت گفت: تا امروز بیش از ۵۷ هزار متر حفاری انجام شده است و امیدواریم تا پایان سال این رقم به ۱۰۰ هزار متر برسد.
مدیرعامل شرکت مس با اشاره به نتایج خوب و امیدوارکننده اکتشافات اخیر ادامه داد: بر اساس این اکتشافات و با دارا بودن ۴.۵ درصد از کل ذخایر جهان توانستیم رتبه کشور عزیزمان را در حوزه ذخایر از رتبه ۹ جهانی به رتبه هفت ارتقا داده و ثبت بینالمللی شود و با تلاش و برنامهریزی و سرمایهگذاریهای صورت گرفته انشالله خواهیم کوشید این رتبه به ۶ ارتقا یابد.
سعد محمدی با اشاره به برنامههای این شرکت در سال آینده افزود: در حال حاضر بر روی ۲۹ طرح در کل کشور با ارزش بیش از ۲.۵ میلیارد یورو سرمایهگذاری کردهایم و امیدواریم در بخش مس با بهکارگیری متدهای بهروز دنیا جایگاه کشور در جهان را در زمینه تولید را نیز ارتقا دهیم چنانچه در سال پیش رو حداقل سه کارخانه جدید کنسانتره یعنی کارخانجات دره زار، دره آلو و کنسانتره ناشی از ذوب سربارههای ذوب افتتاح میشود.
مدیرعامل شرکت مس در پایان با اشاره به شرایط تولید، فروش، توسعه، صادرات و اکتشافات گفت: شرکت ملی صنایع مس ایران روال خوبی را طی میکند و امیدواریم با ورود به صنایع هایتک و نانو و ایجاد ارزشافزوده بیشتر، تأثیرگذاری بیشتری نسبت به گذشته بر روی تولید ناخالص ملی کشور داشته باشیم.