تاریخ: ۰۱ آذر ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۲:۱۱
بازدید: ۳۲۳
کد خبر: ۱۴۴۰۹۲
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی

فروش مرسدس میباخ دو برابر می‌‌شود

می متالز - دایملر، شرکت آلمانی تولید‌کننده خودروهای لوکس، روز پنج‌شنبه اعلام کرد پس از فروش ۱۲ هزار دستگاه خودروی مرسدس بنز میباخ خود در سال گذشته، حالا قصد دارد فروش این محصول را به دو برابر افزایش دهد.
فروش مرسدس میباخ دو برابر می‌‌شود

به گزارش می متالز، این خودروی لوکس بی‌رقیب که دایملر به تازگی از آن رونمایی کرده است، بر پایه مرسدس بنز لیموزین کلاس S طراحی شده که قیمت خرده‌فروشی آن از ۱۷۳ هزار دلار شروع می‌شود اما با افزودن امکاناتی همچون لیوان‌های ۳ هزار و ۲۰۰ دلاری از جنس نقره به تجهیزات پذیرایی، قیمت آن به ۲۵۰ هزار دلار هم بالغ خواهد شد. اولا کائلنیوس، مدیرعامل این شرکت در مراسم رونمایی مجازی از این خودرو خبر داد دایملر قصد دارد طیفی از مدل‌های مختلف میباخ را تولید کند که از جمله آنها می‌توان به مدل‌های تمام برقی اشاره کرد.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم