به گزارش می متالز، علی تشنهدل در نوزدهمین جلسه شورای معادن استان سمنان اظهار کرد: در راستای فعالسازی و مولدسازی معادن غیرفعال و ایجاد وحدت رویه در فعالسازی، به معادنی که به هر دلیلی راکد یا غیرفعال بوده سه ماه فرصت داده میشود، در غیر این صورت این معادن سلب صلاحیت شده و در مزایده واگذار میشود.
وی با اشاره به دیگر دستور کار این جلسه افزود: در این نشست، درخواست اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان سمنان در خصوص جبران خسارت وارده به جادههای استان از محل فروش معادن مورد بررسی قرار گرفت و مصوب شد در کمیتهای ذیل شورا و با حضور دستگاهها این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان بیان کرد: در این جلسه، بررسی تعطیلی موقت ۱۸ معدن استان مورد بررسی قرار گرفت که با تصویب اعضای شورا با تعطیلی هشت معدن موافقت شد و با تعطیلی موقت ۱۰ معدن موافقت نشد.
تشنهدل افزود: همچنین درخواست رفع سلب صلاحیت، محاسبه حقوق دولتی بر اساس استخراج واقعی، انتزاع معدن یا سلب صلاحیت و ابقای پروانه اکتشاف ۱۴ معدن استان مورد بررسی قرار گرفت.
او با اشاره به آخرین وضعیت معادن استان سمنان تصریح کرد: تاکنون در استان، ۱۳۲ پروانه اکتشاف و ۶۷ گواهی کشف صادر شده است و ۶۲۷ معدن نیز دارای پروانه بهرهبرداری و حدود پنج هزار نفر در این معادن مشغول فعالیت هستند.
علیرضا آشناگر، استاندار سمنان هم بهصورت ویدئوکنفرانسی در نشست شورای معادن استان سمنان گفت: معادن جزو ظرفیتهای توسعهای استان سمنان به شمار میروند و مسؤولان نسبت به رونق این بخش از اقتصاد منطقه باید حساس باشند.
وی خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان اجازه داده نشود تا برخی افراد سودجو بهصورت انحصاری معادن استان را در دست بگیرند.
استاندار سمنان ادامه داد: به معادنی که نیاز به آب قابل توجه دارند در همان ابتدا مجوز بهرهبرداری اعطا نشود و شورای معادن نسبت به این موضوعات حساس باشد.
آشناگر اضافه کرد: افرادی که معادن فعال دارند و به دنبال فرآوری و ارزشافزوده هستند، بهطور ویژه حمایت شوند.