به گزارش می متالز، در هفتهای که پشت سر گذاشتیم، اعداد و ارقام متعددی در ارتباط با اقتصاد، تجارت و کسبوکار در اقصی نقاط جهان، از سوی رسانهها، نهادهای اقتصادی ملی و بینالمللی و مراکز تحقیقاتی منتشر شد که مهمترین آنها را میتوان در موارد ذیل خلاصه کرد:
سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو): در حال حاضر حدود 1.2 میلیارد نفر از جمعیت جهان در مناطقی زندگی میکنند که بهشدت در معرض خشکسالی و کمبود آب قرار دارند.
بانک جهانی: از سال 1990 تاکنون جمعیت افراد زیر خط فقط شدید در جهان بهطور مستمر در حال کاهش بوده و از 1.9 میلیارد نفر به 689 میلیون نفر رسیده است.
بانک جهانی: آلودگیهای ناشی از ذرات معلق در هوا سالانه 5.7 تریلیون دلار به اقتصاد جهانی هزینه تحمیل میکند.
بانک جهانی: از 4.2 میلیارد نفر جمعیت شهرنشین جهان، حدود 2.6 (تقریباً 62 درصد) در شهرهایی با جمعیت بیش از 300 هزار نفر زندگی میکنند.
کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد (آنکتاد): بر اساس گزارشی که اخیراً آنکتاد به مجمع عمومی سازمان ملل متحد ارائه داده است، تحریم و محاصره غزه از سوی اسرائیل دستکم 16.7 میلیارد دلار طی سالهای 2007 تا 2018 به اقتصاد غزه زیان وارد کرده است.
کنفرانس تجارت و توسعه ملل متحد (آنکتاد): به ازای هر 1 میلیون دلار از دست رفته در حوزه گردشگری جهانی، درآمد کشورهای گردشگرپذیر میتواند به میزان 3 میلیون دلار (در بدترین حالت) کاهش یابد.
ورلد استیل: فولادسازان چینی در ماه اکتبر سال جاری میلادی مجموعاً 92.2 میلیون تن فولاد خام تولید کردهاند که این رقم در مقایسه با ماه مشابه سال قبل 12.7 درصد افزایش نشان میدهد.
بلومبرگ: بر اساس برآوردهای کمیته سازماندهی المپیک و پارالمپیک توکیو، تعویق یک ساله این دو رویداد ورزشی بینالمللی (از تابستان 2020 به تابستان 2021) حدود 1.9 تریلیون دلار به هزینههای برگزاری آنها اضافه کرده است.
بلومبرگ: شرکت آمریکایی IBM قصد دارد تا پایان سال آینده میلادی حدود 10 هزار نفر از کارکنان خود در کشورهای اروپایی را تعدیل کند.
فایننشال تایمز: آمارهای رسمی منتشر شده از سوی دولت هند نشان میدهد که اقتصاد این کشور در سهماهه سوم سال جاری میلادی 7.5 درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل کوچکتر شده است.
رویترز: اداره ملی آمار چین (NBS) در گزارشی اعلام کرد که شرکتهای صنعتی این کشور در ماه اکتبر مجموعاً 643 میلیارد یوان (حدود 97.8 میلیارد دلار) سود عملیاتی کسب کردهاند که این رقم در مقایسه با دوره مشابه سال قبل بیش از 28 درصد افزایش نشان میدهد.
رویترز: مؤسسه مالی بینالملل (IIF) پیشبینی میکند که در صورت رفع تحریمهای اقتصادی یکجانبه آمریکا علیه ایران، تولید ناخالص ایران در سال آینده میلادی 4.4 درصد رشد خواهد کرد.
بلومبرگ: انجمن بینالمللی حملونقل هوایی در جدیدترین گزارش خود از چشمانداز این صنعت پیشبینی کرده است که شرکتهای هواپیمایی جهان در سال جاری و سال آینده میلادی تحت تأثیر بحران جهانی کرونا مجموعاً متحمل 157 میلیارد دلار زیان خواهند شد.