به گزارش می متالز، این شرکت ها علاوه بر بازارگردانی، با افزایش سرمایه اقدام بزرگی در جهت توسعه این بخش کردهاند. شرکت ملی مس روز دوشنبه ۱۰ هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه دارد. پس از آن فولاد مبارکه نیز ۱۰ هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه خواهد داشت. فقط شرکت ملی مس و فولاد مبارکه افزون بر ۴ میلیارد یورو پروژه توسعهای در اختیار دارند که در نهایت به تقویت حقوق سهامداران میانجامد.
رئیس هیات عامل ایمیدرو درباره وضعیت تولید طی هفت ماه امسال گفت: طی این مدت به رغم همه گیری ویروس کرونا در کشور و با رعایت ضوابط مربوطه، با رشد و همچنین جهش تولید برخی محصولات از جمله آلومینیوم مواجه بودیم به طوری تولید این فلز با ۷۰درصد جهش همراه شد.
وی افزود: تولید در زنجیره آهن از جمله کنسانتره، گندله سنگ آهن و آهن اسفنجی به ترتیب ۴، ۸ و ۱۱.۴ درصد افزایش یافت. همچنین تولید کاتد مس ۶درصد رشد پیدا کرد.
غریب پور درباره نقش معدن و صنایع معدنی در بورس، گفت: در ماه های اخیر ارزش بازارگردانی شرکت های این حوزه از جمله صنایع مس، مبارکه، چادرملو و گل گهر، سرمایه گذاری معادن و فلزات، فولاد خوزستان و …به ۸هزار میلیارد تومان رسیده است.
وی افزود: این شرکت ها علاوه بر بازارگردانی، با افزایش سرمایه اقدام بزرگی در جهت توسعه این بخش کرده اند.
غریب پور در ادامه گفت: شرکت چادرملو بیش از ۵۸۰۰میلیارد تومان افزایش سرمایه داشته و دوشنبه شرکت ملی مس ۱۰هزار میلیارد تومان دارد. پس از آن فولاد مبارکه نیز۱۰هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه خواهد داشت.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با تاکید بر اینکه در زنجیره معدن و صنایع معدنی خبرها امیدوارکننده است، گفت: فقط شرکت ملی مس و فولاد مبارکه افزون بر ۴ میلیارد یورو پروژه توسعه ای در اختیار دارند که در نهایت به تقویت حقوق سهامداران می انجامد. به گفته وی، ارزش طرح های توسعه شرکت های بزرگ معدن و صنایع معدنی، معادل ۴.۵ میلیار یورو (به صورت ارزی)، و ۴۰هزار میلیارد تومان (به صورت ریالی)، است.
غریب پور با اعلام اینکه معدن و صنایع معدنی ۲۴درصد بورس را تشکیل می دهند، تصریح کرد: آینده این شرکت ها از وضعیت کنونی بهتر خواهد بود و بازار رو به رشدی دارند