به گزارش می متالز، بختیار رازانی با اشاره به اینکه شرکت فارسیت دورود یکی از شرکتهای بسیار فعال و سودده در امر تولید و صادرات بود، عنوان کرد: حدود ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و حدود ۵ هزار نفر به صورت غیر مستقیم در کارخانه فارسیت مشغول به فعالیت بودند، اما سال ۸۹ در پی اعلام سازمان محیط زیست مبنی بر ممنوعیت واردات و مصرف مواد اولیه آزبست، ناچار به همراه سایر شرکتهای مشابه فعالیت تولید خود را متوقف کرد.
وی افزود: این کارخانه به دلیل وجود هزینههای پرسنلی با زیان انباشته بالا و مشمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت و همچنین انباشت بدهی به بانکها و غیره مواجه شده است.
سرپرست سازمان صمت لرستان ادامه داد: شرکت پس از تعطیلی با جایگزین کردن چند نوع مواد اولیه پاک و بدون ضرر به جای مواد آزبستی فعالیت خود را مجدداً از ابتدای خردادماه سال ۱۳۹۳ آغاز کرد، اما طولی نکشید به علت اینکه خطوط تولید موجود مربوط به تولیدات آزبستی بود تعطیل شد.
رازانی با اشاره به اینکه حدود ۴۰ سال از عمر شرکت فارسیت دورود میگذرد، افزود: برای تولید و اشتغال پایدار بایستی تغییرات اساسی همچنین تعویض بخشی از ماشینآلات به تدریج انجام شود که خود نیازمند سرمایه و نقدینگی در سطح کلان است.
وی تاکید کرد: کارخانه فارسیت با توجه به پتانسیل و زیر ساخت عرصه و اعیان موجود همچنین تاسیسات یوتیلیتی و کاربردی فعلی، با انجام یک سرمایهگذاری جدید با فنآوری و دانش روز توسط شستا میتواند راهکاری برای احیا این واحد تولیدی باشد.