تاریخ: ۱۹ آذر ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۰:۱۹
بازدید: ۳۱۰
کد خبر: ۱۴۷۸۴۷
سرویس خبر : مسکن و ساختمان
شریعتی:

نوسازی بافت فرسوده نسبت به ایجاد شهرهای جدید اولویت بالاتری دارد

می متالز - عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: بازآفرینی شهری نقش گسترده ای در نوسازی بافت فرسوده در کشور دارد، در بحث شهرسازی، بازآفرینی اولویت بالاتری نسبت به تولید مسکن و ایجاد شهرهای اقماری دارد.
نوسازی بافت فرسوده نسبت به ایجاد شهرهای جدید اولویت بالاتری دارد

غلامرضا شریعتی

به گزارش می متالز، غلامرضا شریعتی اندراتی با اشاره به عملکرد دولت در اجرای طرح بازآفرینی شهری و نوسازی بافت فرسوده، گفت: با وجود تأکید برنامه پنجم و ششم توسعه کل کشور برای اجرای طرح بازآفرینی شهری، متأسفانه این طرح به درستی اجرایی نشده است.

 

نقش گسترده بازآفرینی شهری در نوسازی مناطق فرسوده

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بازآفرینی شهری نقش گسترده ای در نوسازی بافت فرسوده در کشور دارد، از طرف دیگر در بحث شهرسازی، بازآفرینی اولویت بالاتری نسبت به تولید مسکن و ایجاد شهرهای اقماری دارد.

 

در طرح بازآفرینی، نوسازی باید به صورت محله محور صورت گیرد

وی گفت: دولت برای ایجاد شهرهای جدید ملزم به تأمین زیرساخت های رفاهی مانند فضای آموزشی و درمانی است اما با بازآفرینی شهری و نوسازی بافت فرسوده نیازی به ایجاد زیرساخت های جدید نیست، البته در طرح بازآفرینی، نوسازی باید به صورت محله محور صورت گیرد تا مسائلی مانند پارکینگ خودرو، فضای سبز و مسیر عبور و مرور خودرو در آن دیده شود.

 

طرح بازآفرینی شهری جذابیت لازم را برای ورود بخش خصوصی به این عرصه ندارد

شریعتی درباره دلایل عدم توفیق طرح بازآفرینی شهری در کشور، گفت: به نظر می رسد که طرح کنونی جذابیت لازم برای ورود بخش خصوصی به این عرصه ندارد، از این رو اگر دولت قرار است که در ایجاد شهرهای جدید هزینه کند، بهتر است که این منابع اعتباری را در عرصه بازآفرینی شهری اختصاص دهد.

 

مردم و سازندگان رغبت لازم را برای اجرای بازآفرینی شهری ندارند

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: در شرایط کنونی مردم و سازندگان رغبت لازم را برای اجرای بازآفرینی شهری ندارند، از این رو وزارت راه و شهرسازی باید امتیازات بیشتری را همچون افزایش میزان تسهیلات، کاهش سود تسهیلات ساخت و معافیت های مالیاتی در نظر بگیرد.

عناوین برگزیده