به گزارش می متالز، در شرایطی که قیمت هر سهم "کسرام" در اوج قیمتی خود در مرداد ماه قیمتهای بیش از ۱۸.۰۰۰ تومان و ارزشهایی بیش از ۱.۰۰۰ میلیارد تومان را برای این شرکت به ثبت رسانده بود، افت بیش از ۵۰ درصدی قیمت هر سهم این شرکت در ماههای اخیر تا حدودی از حباب قیمتی این شرکت زیانده کم کرده بود.
اما ظاهرا عدهای از سهامداران عادت به عبرت گرفتن از ورود به سهام شرکتهای بی کیفیت ندارند و ترجیح میدهند دفعاتی دیگر با زیانهای سنگین مواجه شوند. چگونه ممکن است ارزش سهام شرکتی با تنها ۳۱ میلیارد تومان فروش و زیان خالصی ۲.۵ میلیارد تومانی به بیش از ۱.۰۰۰ میلیارد تومان برسد؟ آیا با ریزش محتمل قیمتی سهام این شرکت مجددا شاهد نامه سهامداران به رهبری، اهانت به مدیران بازار سرمایه و التماس به نمایندگان مجلس خواهیم بود؟
اکنون دیگر نشانههای حبابی بودن بخش بزرگی از سهام بازار سرمایه به قدری آشکار شده که حتی متولیان همیشه خوشبین و منفعل بازار سرمایه هم نمیتوانند آن را انکار کنند.
نگاهی به رکود پیش آمده در معاملات مسکن کشور در سال گذشته و همچنین عملکرد ضعیف و قابل پیش بینی این شرکت در سال مالی ۱۳۹۹ از اصلیترین دلایل زیان مجدد پارس سرام در سال گذشته بوده است.
ظاهرا تنها محصول سودده، توالتهای تولیدی شرکت بوده و انواع روشویی و پایههای فروخته شده شرکت به طرز عجیب و قابل توجهی زیانده هستند که در مجموع منجر به سود ناخالصی تنها ۲.۳۷۹ میلیون ریالی شده است.
در نهایت عدم رشد معقول درآمدهای عملیاتی آن هم در سال تورمی ۱۳۹۹ و افزایش چشمگیر بهای تمام شده کالای فروخته شده منجر به تحقق و شناسایی زیانی ۲۶ میلیارد ریالی و ۲۷ ریالی به ازای هر سهم شده که این موضوع زیان انباشتهای ۱۲۰ میلیارد ریالی را برای سهامداران این شرکت به ارمغان آورده است.