تاریخ: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۶:۳۰
بازدید: ۲۱۳
کد خبر: ۱۴۸۲۲۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
ابوالفضل خاکی در جلسه هیات نمایندگان اتاق قم؛

تولید را در مقوله جبران کسری بودجه معاف کنید

می متالز - ابوالفضل خاکی، رئیس اتاق قم، در جلسه هیات نمایندگان اتاق که به‌صورت وبینار برگزار شد، گفت: برای جبران کسری بودجه دولت نباید همه فشار را به تولیدکننده وارد کرد بلکه باید از راه‌های دیگری نظیر دریافت مالیات از سوداگران و حتی درآمدزایی از طریق توسعه و تشویق صادرات این موضوع را حل کند.
تولید را در مقوله جبران کسری بودجه معاف کنید

ابوالفضل خاکی، رئیس اتاق قم، در جلسه هیأت نمایندگان اتاق که به‌صورت وبینار برگزار شد، گفت: برای جبران کسری بودجه دولت نباید همه فشار را به تولیدکننده وارد کرد بلکه باید از راه‌های دیگری نظیر دریافت مالیات از سوداگران و حتی درآمدزایی از طریق توسعه و تشویق صادرات این موضوع را حل کند.

به گزارش می متالز، رئیس اتاق قم گفت: کرونا مشکلی است که در همه دنیا وجود دارد و همه کشورها برای خروج از این مشکل نیاز به همفکری و رعایت کردن دقیق تصمیمات مدیران و کارشناسان درمان و انجام تمام پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم دارند که درنهایت با آمدن واکسن، این ویروس ریشه‌کن شود.

ابوالفضل خاکی در جلسه هیأت نمایندگان اتاق قم که به‌صورت وبینار برگزار شد، افزود: ما باید از کشورهای موفق در این عرصه الگوبرداری کنیم که هر چه سریع‌تر از این شرایط سخت اقتصادی که این بیماری ایجاد کرده است عبور کنیم به‌هرحال این بیماری ریشه‌کن خواهد شد همان‌طور که در دنیا اخبار رسیدن واکسن را هر روز اعلام می‌کنند، ما هم در کشورمان امیدواریم به این علم مهم پزشکی دست پیدا کنیم و به‌دوراز وابستگی آن را در کشور خودمان تولید کنیم تا همه مردم کشور از آن بهره‌گیری داشته باشند و در سال ۱۴۰۰ سلامتی برای همه مردم کشورمان و جهان داشته باشیم.

 خاکی تصریح کرد: مشکلات اقتصادی بیشتر ناشی از ساختار سیاست‌گذاری‌های داخلی است که با همکاری همه ارکان دولت در راستای تلاش برای نجات کشور می‌توان مشکلات زیادی را از سر راه ما بردارد.

 رئیس اتاق قم گفت: کشور ما طبق بررسی‌ها بیشترین آسیب را از جنگ جهانی دوم دیده است و بعد از جنگ با تمام قدرت بدون اتکا به کشورهای دیگر با کار شبانه روزی و با نیروهای وطن‌پرست ساخته شده است. ما در هشت سال دفاع مقدس این مطلب را در مقابل جهان نشان دادیم و جوانان این کشور با تمام وجود برای وطن دفاع کردند، برای آرامش امروز ما، اما در این مدت بعد از جنگ چه مقدار در ساختن کشور موفق بودیم؟ آیا همگی برای نجات اقتصاد کشور تا چه اندازه تلاش کرده‌ایم؟

 او معتقد است: تغییرات روسای جمهوری در آمریکا نباید تأثیرگذار در کشور ما باشد ما باید تعامل خود را با کشورهای دیگر جهان داشته باشیم بلوک شرق و غرب قطعاً از تکنولوژی بروزتری برخوردار هستند چنانچه سرمایه‌گذاری‌های مشترک خارجی در کشور ما توسعه پیدا می‌کرد امروز کمتر با پدیده‌ای روبرو می‌شدیم که به‌راحتی بتوانند ما را تحریم کنند کشور ترکیه چگونه رفتار می‌کند که بارها باعث ناراحتی غرب می‌شود ولی ازآنجاکه سرمایه‌گذاری‌های بسیار زیادی توسط کشورهای غربی در آنجا انجام گرفته است نمی‌توانند این کشور را مورد تحریم قرار دهند چون خود آنها دچار ضرر و زیان می‌شوند و این در حالی است که ترکیه سرمایه‌ای مثل نفت و گاز را ندارد اما رتبه بسیار خوبی در صادرات دارد و به کشورهای غربی، آمریکا و آسیای مرکزی صادرات را انجام می‌دهد و به همین دلیل است از آن کشوری با قدرت اقتصادی و سیاسی نام می‌برند.

 عضو هیات نمایندگان اتاق ایران گفت: برای جبران کسری بودجه دولت نباید همه فشار را به تولیدکننده وارد کرد، راه‌های زیادی وجود دارد که می‌توان ایجاد درآمد برای دولت کند ملک‌های خالی در کشور که منتظر افزایش قیمت‌ها هستند و سرمایه‌گذاران سودهای سرشار از خرید و توقف آن را دارند خود یک مساله مهم است، ارزش‌افزوده ملک‌ها که به‌یک‌باره چند ده برابر شدند، تا تجارت کسانی که بیش از یک ملک دارند و با آنها تجارت می‌کنند امروز به یک تجارت بدون دردسر و بدون مالیات تبدیل شده است.

خاکی افزود: پیشنهاد ما این است تولید را به حال خود بگذارند و مساله‌ای که گفته شد به رسیدگی ویژه نیاز دارد اگر صادرات را تشویق و توسعه‌دهنده کشور هم در رابطه با اشتغال جوانان بهره می‌برد و هم در درآمدزایی که باعث رونق اقتصادی کشور می‌شود.

 او با بیان اینکه عملکرد در اقتصاد ایران در سطح کلان چندان خوب نیست گفت باید از یک محوری و تک‌بعدی اندیشیدن خارج شویم ما باید شرکای خارجی خود را زیاد کنیم و همچنین مسیر ورود سرمایه‌گذاری خارجی برای آوردن تکنولوژی روز و سرمایه‌گذاری در کشور را فراهم کنیم.

 در جلسه هیات نمایندگان اتاق قم از سوی اعضا مطالبی در خصوص ترویج و ساخت‌وساز مسکن به‌عنوان یک پروژه اشتغال‌زا، راه‌اندازی رادیو گفت‌وگو، سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی، مشکلات صادرکنندگان در خصوص بازگشت ارز و تعلیق کارت، مدت‌زمان ورود کالا پس از تخصیص ارز و جرائم ناشی از تغییر آن، پیچیدگی و فرایند طولانی سیستم بانکی و ناهماهنگی آن با سیستم گمرک مطالبی را مطرح و از سوی ریاست اتاق ضمن جمع‌بندی دستورات لازم برای پیگیری آن‌ها لحاظ شد.

عناوین برگزیده