به گزارش می متالز، وی افزود: در سامانه سدهای غربی تهران شامل سد امیرکبیر و طالقان افزایش ورودی آب را شاهد بودیم در حالی که میزان ورودی آب به سدهای سامانه شرقی شامل سد لار، لتیان و ماملو کاهش داشته است. به گفته این مقام مسوول میزان ذخیره مخزن ۵ سد تهران ۶٢۴ میلیون مترمکعب است که این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۶٩٩ میلیون مترمکعب بود که بررسیها، ٧۵ میلیون مترمکعب کسری را نشان میدهد.
شهریاری میزان ذخیره مخزن سد امیرکبیر را از ابتدای سال آبی جاری تا ٢١ آذر ٩٩، ١٠٨ میلیون مترمکعب اعلام و اظهار کرد: این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ١١۶ میلیون مترمکعب بود. رقم ذخیره سد لتیان، لار، طالقان و ماملو امسال به ترتیب ٣۶، ٦٢، ٢۵٨ و ١۶١ میلیون مترمکعب بوده است که در مدت مشابه سال گذشته ذخیره آب مخزن این سدها به ترتیب یاد شده، ٣۵، ٧۵، ٢۶۵ و ٢٠٧ میلیون مترمکعب است. مدیر دفتر بهرهبرداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برقآبی شرکت آب منطقهای تهران توضیح داد: با وجود بارندگیهایی که از ابتدای سال جاری آبی تا ٢١ آذر امسال شاهد بودیم، ٢ درصد از مدت مشابه سال گذشته، عقب هستیم.
وی گفت: میزان ورودی آب به سد امیرکبیر ١۶ درصد افزایش، سد طالقان ۴٣ درصد افزایش، سد ماملو ۵۴ درصد کاهش و سد لار ١٣ درصد کاهش داشته است و در سد لتیان شاهد تغییرات چندانی نبودیم. شهریاری با اشاره به محدودیتهای موجود شرایط کرونا تصریح کرد: بهطور کلی از زمان چالش کرونا شاهد افزایش رژیم مصرف آب به دلیل تشدید مسائل بهداشتی بودیم که در این راستا از مردم تقاضا داریم ضمن رعایت مسائل بهداشتی، مدیریت مصرف آب را مدیریت کنند.