به گزارش می متالز، شرکت تولید سنگ آهن ویل در برزیل که دومین تولیدکننده این محصول در جهان به شمار میرود، پیش بینی کرده که میزان تولیدش برای سال آینده کاهش خواهد یافت. البته این شرکت امسال هم با کاهش تولید سنگ آهن روبرو بوده است.
در عین حال وقوع توفانهای فصلی در غرب استرالیا هم که 58 درصد صادرات سنگ آهن جهان از طریق دریا را به خود اختصاص داده مزید بر علت شده و باعث شده است سنگ آهن در بازار چین که تقاضای بالایی برای فولاد دارد، 10 درصد افزایش یابد.
در حالی عرضه سنگ آهن به بازار جهانی کاهش یافته که در داخل چین شاهد افزایش تقاضا برای فولاد هستیم.
اریک هدبورگ، کارشناس موسسه CRU، در این باره میگوید: اقتصاد قوی چین و سرمایهگذاری سنگین در پروژههای زیرساختی باعث شده تا تقاضای فولاد در این کشور افزایش یابد و این در حالی است که تولید سنگ آهن از معادن برزیل کاهش یافته و چند توفان فصلی هم غرب استرالیا را درنوردیده است.
برزیل و استرالیا در سال 2019 و بنا به اعلام انجمن فولاد جهانی 82 درصد صادرات دریایی سنگ آهن جهان را به خود اختصاص دادهاند. آمارها حاکی از آن است که صادرات سنگ آهن برزیل در ماه نوامبر به کمترین میزان در 6 ماه گذشته رسیده و شرکت ویل برزیل نیز پیش بینی خود برای عرضه سنگ آهن به بازار جهانی را کاهش داده است.
هدبورگ گفت: ما شاهد عرضه کمتر از میزان مورد انتظار سنگ آهن از سوی برزیل خواهیم بود و این روند برای سال 2021 ادامه خواهد یافت؛ چراکه این کشور با مشکل برای ازسرگیری تولید سنگ آهن از معادن خود روبرو است. به عنوان مثال برای چند سال آینده تولید سنگ آهن شرکت ویل پایینی خواهد بود.
این کارشناس بازار فولاد پیش بینی کرد که تقاضای بالای این محصول در پروژههای زیرساختی و ساختمانی برای سالهای آینده ادامه خواهد یافت و همین مسئله در کنار تداوم تولید پایین و افزایش قیمت فولاد منجر خواهد شد.