تاریخ: ۰۲ دی ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۱۷
بازدید: ۳۴۷
کد خبر: ۱۵۰۳۲۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
وزیر صمت:

طرح اقتصاد مقاومتی در ۴۵ روستای کهگیلویه و بویراحمد اجرا می‌شود

می متالز - وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با هدف ایجاد اشتغال طرح اقتصاد مقاومتی با هدف ایجاد اشتغال در ۴۵ روستای کهگیلویه و بویراحمد اجرا می‌شود.
طرح اقتصاد مقاومتی در ۴۵ روستای کهگیلویه و بویراحمد اجرا می‌شود

به گزارش می متالز، علیرضا رزم‌حسینی امشب در نشست با مجمع نمایندگان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: با هدف ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری طرح اقتصاد مقاومتی در 15 روستای بویراحمد، دنا و مارگون، 15 روستای کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام و 10 روستای گچساران و باشت اجرایی می‌شود.

در این نشست بعد از اینکه وزیر وعده اجرای طرح اقتصاد مقاومتی در 30 روستای دو حوزه بویراحمد و کهگیلویه را دادند بنا به پیشنهاد مهدی روشنفکر عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1400، اجرا در 10 روستای گچساران را نیز به آمار اضافه کردند.

نماینده بویراحمد، دنا و مارگون نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت‌های کهگیلویه و بویراحمد در بخش‌های مختلف، افزود: روز به روز بر تعداد جوانان بیکار در این دیار افزوده می‌شود که انتظار می‌رود سازمان‌های توسعه‌ای از جمله ایدرو و ایمیدرو برای سرمایه گذاری در این استان ورود کنند.

مهدی روشنفکر با اشاره به اینکه 40 درصد واحدهای صنعتی استان تعطیل و 60 درصد معادن غیر‌فعال است، خاطرنشان کرد: واحدهای صنعتی به انبار عمده فروشان تبدیل شده و شهرک‌های صنعتی شبیه شهر ارواح هستند.

وی تلاش‌ها و خدمات خداداد غریب‌پور مدیرعامل سابق ایمیدرو در زمینه معادن را قابل تقدیر دانست و ادامه داد: راه اندازی مجدد کارخانجات قند و آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج که امکان  استفاده مطلوب  از این ظرفیت آماده با کمترین هزینه و سرمایه‌گذاری میسر بوده، ضروری است.

روشنفکر ابراز کرد: ایجاد  لاین اعتباری به مبلغ120 میلیارد تومان تسهیلات از طریق بانک‌های تجاری برای خرید کامیون به منظور توسعه حمل و نقل تولیدات کارخانه سیمان مارگون در دستور کار وزارت صمت قرار گیرد.

وی تصریح کرد: شمولیت اشخاص حقیقی دارای پروانه صنعتی و معدنی برای برخورداری از معافیت های مالیاتی پیش بینی شده در قانون همانند اشخاص حقوقی، امکان صدور پروانه بهره برداری صنعتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی مستقر در مکان های فاقد کاربری صنعتی و کارگاهی مشروط به اخذ سایر استعلامات مورد نیاز (بهداشت، محیط زیست ، شهرداری و ...) و  تخصیص منابع اعتباری برای انجام عملیات اکتشافی و ایجاد زیرساخت مورد نیاز معادن مهمترین خواسته مردم کهگیلویه وبویراحمد از وزیر صمت است.

روشنفکر احیای نمایندگی سازمان زمین شناسی در استان با تامین ساختمان مستقل و نیروی انسانی مجرب  مورد نیاز ضروری دانست و گفت: نمایندگی پیشین به دلیل عدم استقلال مالی و نیروی انسانی موفقیت نداشت و حذف شد.

نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام نیز در این نشست خاطرنشان کرد: در حوزه معدن در سال 99 در این 4 شهرستان اقدامات تاثیرگذار و مهمی انجام شده که در یک بازده زمانی کوتاه منتج به نتیجه می‌شوند.

حجت‌الاسلام سید محمد موحد بیان کرد: دو پروژه آهک و فسفات چرام آغاز شده که معدن آهک برای 100 نفر شغل ایجاد می‌کند و معدن فسفات نیز در چرام یک مرحله و در لنده مرحله دیگری دارد.

وی با اشاره به اینکه بوکسیت حوزه کهگیلویه بار شده و به جاجرم می‌رود و معدن سلستین بهمئی و نیترات دیشموک نیز بلاتکلیف مانده که انتظار می‌رود وزارت صمت در این زمینه چاره اندیشی کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان از تشکیل یک کمیته برای بررسی پیشنهادها و درخواست مجمع نمایندگان خبر داد و افزود: امیدوارم شاهد تحقق خواسته‌های مردم کهگیلویه و بویراحمد باشیم.

عناوین برگزیده