تاریخ: ۱۰ دی ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۳۰
بازدید: ۲۶۷
کد خبر: ۱۵۱۶۴۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته اعلام کرد :

تحقق جهش تولید در حوزه صنایع پیشرفته/ رکورد شکنی در حوزه تسهیلات و ضمانتنامه ها

می متالز - مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته از تحقق عملی جهش تولید در حوزه صنایع پیشرفته کشور خبر داد.
تحقق جهش تولید در حوزه صنایع پیشرفته/ رکورد شکنی در حوزه تسهیلات و ضمانتنامه ها

http://www.shatanews.ir//parameters/mimt/modules/cdk/upload/content/news/187706/1254.jpg

به گزارش می متالز، رضا نقی پور اصل در نشست خبری که با حضور جمعی از خبرنگاران برگزار شد، با اشاره به عملکرد ۹ ماهه صندوق در امسال گفت : در ۹ ماهه امسال با توجه به شرایط کشور متاثر از بیماری کوید 19 که همه فعالیت های اقتصادی را در کشور تحت تاثیر قرارداد، خوشبختانه عملکرد درخشانی داشتیم که این نوید بخش گام های موثر و خوب برای سال ۱۴۰۰ است و ما را به سمت یک چشم انداز درخشان برای آینده سوق می دهد، انعکاس این عملکرد در قالب گزارش های مختلف که زحمت آن بر عهده رسانه ها است موجب افزایش انگیزه برای مجموعه ما و همچنین موجب دلگرمی صاحبان صنایع خواهد بود.

وی افزود: طبق بررسی های انجام شده 70 هزار میلیارد تومان نیازصنایع پیشرفته کشور است و بخشی از آن را باید صندوق صنایع پیشرفته تامین نماید و حداقل سرمایه مجموعه می بایست 10 درصد نیاز صنایع پیشرفته کشور باشد.

وی اعلام کرد: در ۹ ماهه گذشته عملکرد ما و رکورد هایی که برجا گذاشتیم به مراتب بهتر و بیشتر از کل سال گذشته بوده است و باتوجه به ۳ ماه باقی مانده از سال این عملکرد درخشان تر نیز خواهد شد و امیدوارم با تلاش مضاعف همکاران خود بتوانیم در این مدت باقی مانده شرکت های زیادی را تحت پوشش قرار دهیم.

 

رکورد شکنی در حوزه تسهیلات و ضمانتنامه ها

رئیس هیات مدیره صندوق حمایت از صنایع پیشرفته میزان طرح های مصوب برای اخذ تسهیلات در ۹ ماهه امسال را ۱۰۵۰ میلیارد را اعلام کرد و خاطرنشان کرد: این میزان تسهیلات در اختیار قریب به ۵۷ شرکت قرار گرفته که به طور میانگین هر شرکت ۲۰ میلیارد ریال از این صندوق تسهیلات دریافت کرده اند که این در نوع خود یک رکورد محسوب می گردد و پیش بینی می شود در این زمینه شاهد رشد ۳۰ الی ۳۵ درصدی در ان باشیم.

وی افزود: با این میزان تسهیلات ۱۲ استان را پوشش دادیم که استان های تهران، فارس، اصفهان، آذربایجان شرقی و البرز بیشترین میزان تسهیلات را دریافت کرده اند که عمده این تسهیلات توسط شرکت های فعال در حوزه فناوری اطلاعات، الکترونیک و فناوری های نانو بوده است.

مدیرعامل صحا، میزان مصوبات در حوزه ضمانتنامه ها را نیز ۱۰۱۰ میلیارد ریال اعلام کرد و خاطر نشان کرد: از این میزان مصوبه ۶۳۰ میلیارد ریال در اختیار متقاضیان قرار گرفته و مابقی نیز در حال طی مراحل اداری قرار دارند .

وی در ادامه بیان کرد: که با این میزان خدمات ارائه شده به شرکت های فعال در حوزه صنایع پیشرفته و اثربخشی آن در این حوزه از صنایع می توان گفت که جهش تولید در این مجموعه جهت حمایت از صنایع پیشرفته اتفاق افتاده است.

 

وصول مطالبات و افزایش درآمد صندوق

نقی پور اصل در خصوص افزایش درآمد های صندوق صحا بیان کرد: در ۹ ماهه سالجاری بیشترین گردش پول را در صندوق داشتیم و توانستیم مبالغ قابل توجهی از مطالبات را که مربوط به سنوات گذشته بود وصول کنیم تا بتوانیم خدمات بیشتری به متقاضیان ارائه دهیم .

وی تصریح کرد: خوشبختانه با بررسی راهکارهای قانونی و اجرای آن این مشکل حل کردیم و با توجه به اقدامات صورت گرفته برای سال آینده پیش بینی می کنیم که افزایش درآمد ۱۰۰ درصدی داشته باشیم.

نقی پور اصل افزود: سال آینده روند ما ضمانتنامه محور خواهد بود که تا با ورود به مگاپروژه ها درآمدهای خود را در این حوزه افزایش دهیم چون با توجه به این که صندوق صحا یک سازمان درآمد هزینه ای است ناچاریم باتوجه به این که سرمایه ثابتی داریم، جهت جلوگیری از زیانده شدن مجموعه به فکر منابع درآمدی جدید باشیم در ضمن اقدامات خوبی نیز در زمینه کاهش هزینه ها داشتیم که چیزی در حدود ۴۰ درصد هزینه ها را کاهش دادیم.

 

ایجاد خط اعتباری جدید

رئیس هیت مدیره صحا در ادامه درباره ایجاد خط اعتباری نیز گفت: متقاضیان خوبی از صندوق های پژوهش فناوری در این خصوص داریم که بعد ار انجام بررسی های لازم با صندوق نوآوری و شکوفایی قرار بر ایجاد خط اعتباری با مجموعه های جدید مثل صندوق توسعه ملی هستیم.

عناوین برگزیده