تاریخ: ۱۴ دی ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۳:۲۸
بازدید: ۲۹۸
کد خبر: ۱۵۲۳۹۷
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

عدم اشتغالزایی با خام فروشی مواد معدنی هشترود

می متالز - نماینده هشترود و چاراویماق در مجلس گفت: با وجوداینکه این شهرستان‌ها در بخش معدن ظرفیت‌های بسیار خوبی دارند ولی طی سال‌های گذشته مواد استخراج شده به صورت خام به فروش می‌رسید و هیچ ارزش افزوده و اشتغال‌زایی برای شهرستان نداشت.
عدم اشتغالزایی با خام فروشی مواد معدنی هشترود

به گزارش می متالز، سید حمزه امینی اظهار داشت: از حدود ۱۶ سال پیش سد سهند احداث شده و در ۴ سال گذشته اقدامات خوبی مانند لوله کشی ۳ هزار هکتار در پای آب این سد انجام شد، امیدواریم در این ماه‌های آخر دولت دوازدهم نیز توجه‌ها نسبت به این موضوع بیشتر شده و  مابقی این زمین‌ها به متراژ ۸۵۰۰ هکتار  نیز لوله کشی شود.

وی ادامه داد: کشاورزان نیز در این خصوص همکاری های لازم را انجام می‌دهند که در صورت اتمام این مورد، صنعت این دو شهرستان از تک قطبی به چندقطبی تبدیل می‌شود.

نماینده مردم هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این شهرستان‌ها در بخش معدن ظرفیت‌های بسیار خوبی دارند افزود: هشترود و به ویژه چاراویماق به شدت منطقه معدنی هستند. معادل غنی آهن و سنگ و  مرغوب‌ترین خاک چینی کشور در این منطقه وجود دارد.

 امینی تاکید کرد: طی سال‌های گذشته مواد خام از معادن استخراج شده و به صورت خام به فروش می‌رسید و هیچ ارزش افزوده و اشتغال‌زایی برای شهرستان نداشت، اخیرا طی جلسات متعددی که با مسوولین مربوطه داشتیم قرار بر این شد تا این محصولات را به صورت فرآوری شده ارائه دهیم تا خام فروشی انجام نشده و از طرفی هم اشتغال زایی کرده باشیم.

شهرستان هشترود  با ۵۷ هزار جمعیت در ۱۲۰ کیلومتری جنوب شرق تبریز قرار دارد. سد خاکی سهند هشترود با حجم مفید ۱۳۵ میلیون متر مکعب بر روی رودخانه قرانقو از سرشاخه های رودخانه قزل اوزن و در ۱۳۰ کیلومتری تبریز و ۳۵ کیلومتری شهرستان هشترود با اهداف تأمین آب شرب و صنعت منطقه، کنترل سیلاب و توسعه کشاورزی احداث شده و از سال ۱۳۸۵ در حال بهره برداری است.

عناوین برگزیده