تاریخ: ۱۶ دی ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۶:۴۳
بازدید: ۲۳۵
کد خبر: ۱۵۲۸۹۷
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
قائم مقام معاونت امور معادن سازمان صمت کرمانشاه:

۲۲۰۰ نفر در معادن کرمانشاه مشغول فعالیت هستند

می متالز - قائم مقام معاونت امور معادن سازمان صمت استان کرمانشاه گفت: ۲ هزار و ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم در معادن کرمانشاه مشغول فعالیت هستند.
۲۲۰۰ نفر در معادن کرمانشاه مشغول فعالیت هستند

به گزارش می متالز، فرهاد رضا زاده صبح امروز اظهار کرد: بنا به دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر تعیین و تکلیف محدوده‌های معدنی راکد و با اقدامات انجام شده از سوی مسئولین استانی در ۲ مرحله آزاد سازی محدوده‌های معدنی به بخش خصوصی انجام خواهد شد.

وی با اشاره به ۵۲۰ محدوده معدنی بلا تکلیف در کرمانشاه، افزود: این محدوده‌ها به دلایل مختلفی مانند معارضین محلی تعطیل شده‌اند و بر اساس نظر کارشناسان دادگستری قیمت گذاری و بعد از تأیید صلاحیت متقاضی و اکتشاف، پروانه بهره برداری متقاضی صادر خواهد شد.

قائم مقام معاونت امور معادن سازمان صمت استان کرمانشاه با بیان اینکه ۲۰ نوع ماده معدنی در استان کرمانشاه وجود دارد، گفت: عمده این معادن سنگ‌های زینتی، سنگ لاشه، سنگ گچ و قیر طبیعی هستند که اکثر معادن در شهرستان‌های کرمانشاه، صحنه و هرسین قرار دارند.

رضا زاده با اشاره به ثبت ۲۵۰ پروانه بهره برداری معادن در استان کرمانشاه، بیان کرد: از این تعداد ۱۵۰ پروانه فعال و ۱۰۰ پروانه نیمه فعال هستند.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۲ هزار و ۲۰۰ نفر اشتغالزایی مستقیم صورت گرفته که با آزاد سازی این ۵۲۰ محدوده معدنی زمینه اشتغال ۵۰۰ نفر دیگر فراهم خواهد شد.

رضا زاده ادامه داد: در مرحله اول این واگذاری که ۳۰ دی ماه انجام می‌شود ۵۲۰ محدوده معدنی و در مرحله دوم ۴۰ محدوده معدنی در اواخر بهمن ماه آزاد سازی می‌شود و واگذاری به افراد دارای صلاحیت فنی و سوابق تجربی از طریق مزایده صورت خواهد گرفت.

قائم مقام معاونت امور معادن سازمان صمت استان کرمانشاه با اشاره به حداقل میزان سرمایه گذاری افراد، تصریح کرد: حداقل میزان سرمایه گذاری برای افراد ۵۰ میلیون تومان است که برای ثبت محدوده لازم است این مبلغ در حساب متقاضی باشد و با هماهنگی‌های انجام گرفته در اعطا تسهیلات هیچ مشکلی برای پرداخت وجود ندارد.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد