به گزارش می متالز، محمدرضا رضاییکوچی در جلسه نهایی پیگیری و نظارت میدانی رئیس مجلس شورای اسلامی در استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: با توجه با محدودیت در سفرههای آب زیرزمینی در استان چهارمحال و بختیاری، تامین یک منبع آبی مطمئن و دائم الزامی است.
وی تاکید کرد: پروژه آبرسانی از سد زاینده رود به استان در قالب پروژه بن ـ بروجن در حال انجام است و براساس مجتمعهای آبرسانی منابعی تخصیص خواهد یافت و تامین اعتبار برای ادامه روند فعالیت در دستور کار قرار دارد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای تکمیل تصفیهخانه شهر سامان 10 میلیارد تومان نیاز است تا 60 هزار نفر از آب آن بهرهمند شوند، همچنین برای تکمیل تصفیهخانه سفیددشت نیز 20 میلیارد تومان نیاز است که به توسعه شرکت فولاد و اشتغال و توسعه نیز کمک خواهد کرد.
رضاییکوچی خاطرنشان کرد: راههای استان در 3 محور اصلی و ترانزیتی از خوزستان به مرکز کشور و شمال کشور در دست اقدام و نیازمند تامین اعتبار است.
وی تاکید کرد: محور شهرکرد به بروجن و لردگان بخش عمدهای از آن انجام شده است و 6 کیلومتر مانده به لردگان تا 22 بهمن قابل بهرهبرداری است و کل پروژه تا پایان سال آینده به اتمام میرسد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: پایان این مسیر از مسیر ایذه به دلیل حجم بالای ترافیک در بودجه امسال 90 میلیارد تومان پیشبینی شده است و 600 میلیارد تومان نیاز است که در قالب ماده 56 به کمک یک بانک 400 میلیارد تومان تأمین خواهد شد؛ این مسیر انتقال کالا از بندر امام و خوزستان و شمال کشور را پیشتیبانی میکند.
وی خاطرنشان کرد: مسیر اردل ـ دوپلان با 35 درصد پیشرفت درحال اجرا است و تامین اعتبار صورت میگیرد.روستاهای بالای 20 خانوار استان جاده آسفالته مناسب ندارند که باید بیش از 50 میلیارد تومان به راههای روستایی تزریق شود که بهبود راههای روستایی را در پی خواهد داشت.
رضایی مسیر اتصال 3 استان لرستان کهگیلویه و بویراحمد و و چهارمحال و بختیاری را اولویتهای سفر به این استان دانست و افزود: راهآهن اتصال به شبکه ریلی کشور در مسیر شهرکرد ـ اصفهاندر 90 کیلومتر در حال ساخت است.
وی افزود: اتصال راه آهن استان چهارمحال و بختیاری به خوزستان و بندر امام برای اینکه کوتاهترین مسیر اتصال برای حمل کالا و مسافر از بندر امام به مرکز کشور، شهرکرد است که مقدمات و مطالعات این طرح آغاز شده است و باید تامین منابع مالی و استفاده از ظرفیتهای داخلی در دستور کار قرار گیرد.
وی فرودگاه شهرکرد را یکظرفیت مناسب دانست و گفت: باید تعداد پروازها از این فرودگاه افزایش یابد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، استان چهارمحال و بختیاری را از لحاظ زیرساختهای گردشگری ضعیف دانست و بیان کرد: ظرفیت گردشگری این استان میتواند در توسعه استان و اشتغالزایی تاثیر فراوانی داشته باشد.
وی تصریحکرد: 50 درصد از توسعه بیمارستان هاجر انجام شده است و فاز اول شامل اورژانس و شیمیدرمانی و پرتو درمانی اورژانس به بهره برداری خواهد رسید و برای تکمیل آن به اعتبارات بیشتری نیاز است.