به گزارش می متالز، سید امیر طباطبائیان ضمن تبریک سالگرد افتتاح بزرگترین مجتمع صنعتی کشور اظهار داشت: برنامه تعیین شده برای تولید اسلب و فولاد خام در شرکت فولاد مبارکه ۷ میلیون ۲۰۰ هزار تن است که در نوع خود رکورد محسوب می شود.
وی افزود: در سال جهش تولید، در صورت رفع محدودیت های گاز و برق می توان برای اولین بار به ظرفیت کامل توسعه های اجرا شده در سالهای اخیر به میزان ۷ میلیون ۲۰۰ هزار تن اسلب در شرکت فولاد مبارکه دست یافت.
مدیر انرژی و سیالات شرکت فولاد مبارکه اصفهان با اشاره به اینکه بروز سرما و افزایش مصرف خانگی گاز طبیعی و محدودیت بوجود آمده جهت تولید برق در کشور شرکت فولاد مبارکه را با محدودیت های بی سابقه ای مواجه ساخته است، تصریح کرد: محدودیت ۵۰ درصدی مصرف گاز طبیعی منجر به کاهش ۶۰ درصدی تولید آهن اسفنجی و محدودیت ۸۰ درصدی مصرف برق منجر به توقف تولید اسلب شده است.
وی با اشاره به اینکه استمرار محدودیت های تامین گاز طبیعی و برق می تواند صنایع وابسته به شرکت فولاد مبارکه را هم تحت تاثیر قرار دهد، گفت: چنانچه محدودیت های انرژی اعمال نشود می توان تا پایان سال به تولید ۷.۲ میلیون تن فولاد دست یافت.
طباطباییان با بیان اینکه با برنامه ریزی مدون و سرمایه گذاری در بخش انرژی می توان مشکل صنایع را برطرف کرد، اظهار داشت: تکرار محدودیتهای انرژی در سالهای اخیر نشان می دهد تولید انرژی با توسعه های انجام شده متوازن نبوده است و ظرفیت تولید فعلی پاسخگوی نیاز مصارف گاز طبیعی در بخش خانگی و صنعت نیست. البته نباید بهینه سازی مصرف انرژی را در کلیه بخشها فراموش کرد و کاهش تلفات انرژی را در نظر نگرفت
وی بیان داشت: اگرچه پروژه هایی جهت افزایش تولید گاز و برق در کشور راه اندازی شده است؛ اما متناسب با توسعه دیگر بخش ها نیست و با برنامه ریزی و سیاست گذاری در سطح کلان کشور می توان بر این محدودیت ها فائق آمد.
مدیر انرژی و سیالات شرکت فولاد مبارکه اصفهان با اشاره به چشم انداز تولید 55 میلیون تن فولاد در کشور گفت: شرکت فولاد مبارکه توان دستیابی به اهداف تعیین شده کوتاه مدت و درازمدت را با برنامه ریزی دقیق دارد اما محدودیت های انرژی یکی از موانع و چالشهای اصلی پیش رو خواهد بود.
وی افزود: رفع محدودیتهای انرژی شرکت فولاد مبارکه با توجه به نقش مهم آن در تولید ورق های خاص و تنظیم بازار ورق های فولادی در کشور تاثیر گذار خواهد بود.