تاریخ: ۲۴ دی ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۷:۳۲
بازدید: ۹۵
کد خبر: ۱۵۴۷۸۵
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

عملیات اجرایی طرح بهسازی راه دسترسی به معادن گچ بندرخمیر آغاز شد

می متالز - عملیات اجرایی طرح بهسازی راه دسترسی به معادن گچ بندرخمیر با اعتبار ۴۱۱میلیارد ریال آغاز شد.
عملیات اجرایی طرح بهسازی راه دسترسی به معادن گچ بندرخمیر آغاز شد

به گزارش می متالز، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان عصر چهارشنبه در مراسم آغاز اجرای این طرح گفت: براساس پیش بینی انجام شده، اجرای این طرح ۱۴کیلومتری فروردین ماه ۱۴۰۱ به اتمام می‌رسد.
خلیل قاسمی افزود: درحال حاضر ۲۹۰ نفر بدون احتساب اشتغال واحدهای صنایع معدنی فعال این منطقه، مشغول به کار هستند. 
وی بیان داشت: ۳۰معدن دارای پروانه بهره برداری و پروانه اکتشاف از  این مسیر دسترسی بهره مند خواهند شد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان اظهارداشت: با ایجاد و بهسازی مسیر دسترسی معادن  خمیر در آینده نزدیک و همچنین زیرساخت‌های موجود در بندر شهید رجایی، ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی به این بخش شتاب بیشتری خواهد گرفت.
قاسمی ابرازداشت: با حضور استاندار هرمزگان هدف‌گذاری های مهمی در حوزه معادن استان انجام شد که مطالعه پهنه های معدنی انجام و درحال جمع بندی است و طرح‌های حمایتی معادن کوچک مقیاس برای رونق تولید و اشتغال نیز با جدیت درحال پیشرفت است.

موانع سرمایه گذاری بخش معادن هرمزگان باید مرحله به مرحله شناسایی شود


استاندار هرمزگان با اشاره به لزوم حمایت جدی از معادن کوچک مقیاس برای شکوفایی استعدادهای حوزه معدن، اظهارداشت: موانع سرمایه گذاری در این بخش باید مرحله به مرحله شناسایی شود و رفع و زمینه ایجاد ارزش افزوده، افزایش اشتغال و ارزآوری در بخش معدن فراهم شود.
فریدون همتی افزود: عواید حاصل از استخراج مواد معدنی و صادرات این بخش باید دوباره به چرخه تولید برگردد تا بتواند ارزش افزوده آن را چندبرابر کند.
وی، دسترسی آسان معادن هرمزگان به پایانه های صادراتی را یک مزیت برای تولیدکنندگان و سرمایه گذاران این بخش عنوان و اضافه کرد: برای شکوفایی همه استعدادهای اقتصادی استان باید برنامه ریزی لازم را انجام دهیم که بتوانیم رونق معیشت و امیدواری بیشتر را برای مردم بوجود بیاوریم.
استاندار هرمزگان با اشاره به نقش دولت در حمایت از بخش خصوصی و سیاست گذاری برای تسهیل امر تولید و صادرات، اظهارداشت: مجموعه دولت، به دنبال تسهیل فرآیندها و رفع موانع برای افزایش قدرت رقابت تولیدکنندگان استان با دیگر تولیدکنندگان و بازارهای بین المللی است.
وی گفت: امیدواریم در آینده نزدیک هیچ محصول خامی را صادر نکنیم و با تکمیل  زنجیره تولید و با ایجاد ارزش افزوده، محصول نهایی را صادر کنیم که عواید بیشتری نصیب تولیدکننده و کشور شود.


 ۱۹درصد اعتبارات معادن کشور به هرمزگان اختصاص یافته است

 
 مدیرکل طرح ایجاد زیربناهای لازم در معادن بزرگ و مناطق معدنی کشور نیز با بیان اینکه هرمزگان پیشانی کشور از نظر مبادلات اقتصادی است، گفت: ۱۰درصد اعتبارات چهار هزار میلیارد ریالی طرح‌های زیربنایی سالجاری در معادن کشور به هرمزگان تخصیص پیدا کرده است. 
 داریوش دیودیده تصریح کرد: طرح مطالعاتی در ۲ شهرستان حاجی آباد و میناب در قالب طرح‌های معادن کوچک مقیاس درحال انجام است و امکان اجرای تمام یا بخشی از این طرح‌ها تا پایان سالجاری فراهم می‌شود. 
وی بیان داشت: طرح بهسازی راه دسترسی معادن گچ خمیر نیز جزء نخستین طرح‌های اجرایی زیربنایی در معادن کوچک مقیاس کشور است.  
بیش از ۵۷ معدن گچ در سراسر هرمزگان وجود دارد که ۲۹ فقره از این معادن در شهرستان خمیر واقع شده است.

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت