تاریخ: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ ، ساعت ۲۰:۲۹
بازدید: ۲۱۵
کد خبر: ۱۵۴۸۳
سرویس خبر : آهن و فولاد
استاندار کرمانشاه خبر داد:

تامین ۲۰ هزار تن فولاد مناطق زلزله زده کرمانشاه/ با تامین فولاد روند ساخت و سازها شتاب گرفته است

می متالز - 20 هزار تن فولاد مورد نیاز برای ساخت و ساز در مناطق زلزله استان کرمانشاه تامین شده و تاکنون بخش زیادی از فولاد مورد نیاز به این مناطق حمل شده است.
تامین ۲۰ هزار تن فولاد مناطق زلزله زده کرمانشاه/ با تامین فولاد روند ساخت و سازها شتاب گرفته است

به گزارش می متالز، هوشنگ بازوند، استاندار کرمانشاه در حاشیه نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که با دستور کار بررسی آخرین وضعیت واحدهای صنعتی، صنفی و معدنی آسیب دیده از زلزله در فرمانداری سرپل ذهاب برگزار شد، افزود: کمبود فولاد روی قیمت ساخت و سازها بسیار تاثیرگذار بود که با تامین آن روند بازسازی در مناطق زلزله زده شتاب خواهد گرفت.

وی روند ساخت و سازها در مناطق زلزله زده را مطلوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: با توجه به دپوی فولادی که توسط بنیاد مسکن تامین شده، ساخت و سازها در مناطق زلزله زده شتاب گرفته است.

وی تامین بتن آماده برای ساخت و ساز را از عمده مشکلات موجود در منطقه ذکر کرد و گفت: با توجه به اینکه بنیاد مسکن کارگاه هایی را به همین منظور احداث کرده است، ولی هنوز با بخش خصوصی اختلاف قیمت دارد و با قیمت کمتری نسبت به بخش خصوصی ارائه می دهد و برای رفع این مشکل مقرر شد قرارگاه خاتم قراردادی با بنیاد مسکن منعقد کند تا بتن مورد نیاز متقاضیان زودتر تامین شود.

نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه با بیان اینکه خاکبرداری واحدهای صنعتی و تولیدی مستقر در شهرک صنعتی سرپل ذهاب انجام شده است، افزود: به هر واحد صنعتی و تولیدی بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون ریال نیز تسهیلات بلاعوض پرداخت شد.

بازوند بیان کرد: به دنبال پرداخت تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی آسیب دیده ناشی از زلزله هستیم و در این زمینه ۲۱ فقره پرونده با فرض اینکه صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک آنها را تضمین کند، آماده عقد قرارداد با بانک های عامل هستند.

وی ادامه داد: متقاضیان باید یک مبلغ اولیه را به صورت اقساط واریز کنند تا به بانک معرفی شوند که این امر در حال انجام است.

استاندار کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه اصناف خسارت دیده زلزله نیز در حال طی روال معرفی به بانک هستند، گفت: چون محل تسهیلات مناطق زلزله زده از محل یک و نیم (۱.۵) میلیارد دلار صندوق توسعه ملی و تحت عنوان اشتغالزایی روستایی است، این قانون نیازمند بازنگری در آئین نامه مذکور بود که انجام شد.

بازوند در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بازدید صورت گرفته از روستای ‘تپانی’ سرپل ذهاب گفت: این روستا در حریم کانال آب است که به معاون امور عمرانی استانداری کرمانشاه دستور داده شد تا با استعلام از امور آب، حریم را رعایت کنند و پس از تهیه نقشه ، نسبت به جا به جایی این روستا اقدام شود.

گفتنی است، زمین لرزه ۷.۳ ریشتری ۲۱ آبان در ۱۱ کیلومتری بخش ازگله، ۳۲ کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه ۶۲۰ کشته و ۱۲ هزار و ۳۸۶ مصدوم داشت. زلزله کرمانشاه به ۱۰ شهرستان و یک هزار و ۹۳۰ روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و براساس ارزیابی های صورت گرفته حدود ۱۰۰ هزار واحد مسکونی شهری و روستایی نیز آسیب کلی و جزئی دیده است.

منبع: چیلان
عناوین برگزیده